Tue, Jul. 12th, 2005, 01:45 pm
On the Internet, nobody knows you're a dog!*

Ir laiks. Nu, jā. Daži jau to ir komentāros pamanījuši (ieraksts) vai izteikuši (ieraksts) tādas aizdomas (ieraksts), ka tā varētu būt (ieraksts) un tā, un tāpēc es nolēmu, ka labāk to atklāt pašam un tagad, nekā ļaut to publiski paziņot kādam svešajam, ka to vairs nevarētu kontrolēt. Nu, jā. Tātad lieta tāda, ka aiz Cibas [info]pzrk un [info]x_f slēpjas viena un tā pati persona. Tā vi'š i'.

Būtībā jau tās ir divas diezgan dažādas personas, vismaz tā sākumā bija domāts, bet nu laikam jau ne pārāk labi tas sanācis, jo daži to pēdējā mēneša laikā ir atkoduši. Vēl arī tas, ka abām personībām sakrīt diezgan daudz friend-of personu. Tātad.. Nu jā.

Daži noteikti gribēs iebilst, ka ir mani / kādu no mums satikuši dzīvē. Un daži pat it kā abus vienā laikā un vienā vietā. Nu, tā ir gan, jā. Lieta tāda, ka vienmēr atrodas kāds labs draugs, kuram nav nekādu iebildumu uz dažām stundām pieņemt citu identitāti. Tas arī viss. As easy as a pie.

[info]x_f žūrnāls tika izveidots pirmais. Vēlāk, kad Cibā sākās apsēstība ar vismaz diviem žūrnāliem, es izveidoju [info]pzrk. Abiem žūrnāliem laika gaitā ir vienreiz mainīti lietotājvārdi. [info]pzrk tika iecerēts kā alternatīvā persona, kā aktīvais un sabiedriskais [info]x_f, kurš raksta īsāk un biežāk, reizēm raksta par šo to tehniskāku, par advancētām lietām, ar pozitīvu skatu uz dzīvi, bet [info]x_f – lielākoties par sevi pašu ņaud un raksta daudz vairāk friends-only ierakstu. Lai vismaz kaut kā atšķirtos. Nu.. Bija laiks to atklāt.

Nu kaut kā tā. Katrā ziņā ir grūti visu laiku paturēt prātā, kurš ir kurš. Šķiet, arī šī patiesības atklāšana nav izdevusies pārāk pašsaprotama, bet pofig. Kas pateikts, tas pateikts.

P.S. Es "no savas puses" gribēju piebilst, ka šis ir tā kā gandrīz jubilejas ieraksts, tb, numur 999. Ar šo grēksūdzi vēlējos paziņot, ka ar 1000. ierakstu es sākšu jaunu skaistu dzīvi!

* http://www.unc.edu/depts/jomc/academics/dri/idog.html


----------------------
UPD piecus gadus vēlāk. Lūk, labotas un precizētas saites (kas minētas augstāk un jau sen ir novecojušas):
http://klab.lv/users/divi_g/421583.html?thread=4949967#t4949967
http://klab.lv/users/x-f/164828.html
http://klab.lv/users/x-f/165016.html
http://klab.lv/users/nrk/63434.html
http://klab.lv/userinfo.bml?user=pzrk&mode=full (kur tālajā nākotnē ierakstu skaits tuvojas diviem tūkstošiem)

Tue, Jul. 12th, 2005, 10:21 pm
[info]chaika

oj-a tik pat labi var būt, ka tieši tagad sākas lielā DIRŠANA /es atvainojos/