Fri, May. 20th, 2005, 04:24 pm

Labi, čibriki. Apnika man te vienam būt. Ņemšu divdesmitlatnieku un iešu meklēt laimi uz Muļķu zemi. Redzēs, ko dos par tiem 20 Ls.

Kaut kā mazliet nav ticības, ka eksistē tā firma, kurai zvanīju un kura sola baigos brīnumus. Aiziešu vismaz līdz birojam, paskatīšos, kā viņi izskatās.

Varbūt kāds zina kādu dzīvokli, kurš tiek izīrēts par saprātīgu naudu? Tie starpnieki ir dārgi un apvārdojoši.

Fri, May. 27th, 2005, 12:42 pm
[info]pzrk

Dārgā [info]lavendera!

Sakarā ar to, ka šī Tevis sniegtā informācija palīdzēja man atrast dzīvokli, vēlos to kā nebūt Tev atlīdzināt!

Nevaru apsolīt, ka varēšu izpildīt visas Tavas vēlmes, bet lūdzams saki jel ko vēlies! ;)

Fri, May. 27th, 2005, 03:19 pm
[info]lavendera

Aladina burvju lampu? portatīvo vēlmju materializatoru? loterijas biļeti, kas vinnēs galveno laimestu? :)) ēēē... arī dzīvokli, tikai Āgenskalnā, pērkamu, saulainu, mājīgu, divistabu, 40-50 kv.m., vismaz otrajā stāvā, un lētu (t.i., šobrīd ne dārgāku par 25 000 eiro - īpašumā)! Informāciju pret informāciju: ja tu kaut kur NEJAUŠI (tieši tāpat kā es) ieraugi vai padzirdi, ka kaut ko tādu pārdod, dod ziņu. Tā kā dzīvokļu cenas kritīšoties kaut kur uz gada nogali, šī vēlme paliek aktuāla, kamēr vien es tādu midziņu neesmu atradusi!

Fri, May. 27th, 2005, 03:52 pm
[info]pzrk

uh, Tavas vēlmes ir ļoti kontrastainas :)
oki doki, mēģināšu līdzēt - man diezgan daudz draugu dzīvo Āgenskalna apkārtnē, apjautāšos, vai viņiem nav kas zināms, un vērošu, vai kaut kur nepaspīd tāda informācija. Vispār jau arī es gatavojos pirkt dzīvokli, tāpēc tiešām var gadīties, ka es NEJAUŠI kaut ko atrodu :D