Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2004-03-25 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:omuliigs

Nevienam nav tik labi kaa man.
Es esmu pienjemta darbaa, straadaaju pie savas maaminjas par gramatvedi, ierodos pie vinjas 9.30 no riita un 17.30 tinos prom. Ja man vajadziigs buut pie aarsta, tad vispaar neierodos.
Mana darba diena ir taada - ierodos, uztaisu darba deveejam brokastis, pabrokastoju, straadaaju. Peecpustdienaa darba deveejs taisa pusdienas man. Shaadaa veidaa uz paikas reetjina esmu ietaupiijusi daudzas, tik ljoti nepiecieshamaas naudinjas. Un ja veel darba deveejam jaaiet kaartot savas lietas aarpus maajas, tad es darba laikaa eju vannaa, veicu skaistumkopshanas proceduuras un gulju. Eeeeeeeeeleganti.
Protams, ka visu laiku atceros, ka straadaaju kopaa ar pilniigi neparedzamu cilveeku. Bet kameer nav noticis kaarteejais Chee-Pee, varu teikt, ka man iet apskauzjami labi.
Vo. Puza aug. Laikam tas, ko esmu visu laiku notureejusi par paartikas kustiibu veederaa, ir muusu mazais. Bija veerts nodziivot tik ilgi lai justos taa, kaa juutos patlaban ;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gorgona
2004-03-25 19:25 (saite)
ir labi būt tev :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-03-25 19:30 (saite)
Esmu kljuvusi apskauzjama reaaliste: tas kas notiks naakamnedeelj mani vairs nesatrauc, priecee tas, kas notiek patlaban, nekaadu dveeselju moku, nekaadu paardziivojumu par pagaatni.... automaatiski iestaajies staavoklis, kad svariigs ir tikai tas, kas notiek "te un tagad". Pieesta puza ar garshiigu paartiku priecee vairaak par modernaam bikseem un MaKo tuvums svariigaaks par visiem labumiem naakotne. Dieva miers...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2004-03-25 19:32 (saite)
mīļuks tu, ar visu puzu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-03-25 19:39 (saite)
:) zinu. Pashai paveicaas, ka esmu tik laba pati sev iedota. (baigi peec lieliibas izklausaas, ash neerti palika). Bet vispaar arii tas mani neuztrauc.
Kaa pashai klaajas? Kad riikosi kaadu "kabatas formaata" pankuuku tusi (t.b. kad aicinaasi ciemos)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]envija
2004-03-26 09:32 (saite)
neaizraujies ar to garšīgo paiku pārāk;) vielmaiņa bik mainās, ij tos tauciņus dabūt nost ir krietni grūtāk:((
man ar pirmo bērneli ar likās - es tak caurbira, kas ta man, a nje tut to bilo - +24 kg, tūska, ij pēc tam 10 kg, kurus fig dabūsi nost.
burkāneļi, āboļi ij tml graužamas lietas to briesmīgo badu ar aizbiedē, bet banāni ij vīnogas (par kūkām un ceptiem kartupeļiem nemaz nerunājot) baigi sit pa svaru. tad jau labāk mazāk ogļhidrātu bet vairāk olbaltumvielas, kāda zivtiņa folijā cepta, kāda vistas fileja, utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-03-27 09:10 (saite)
Tu Saki? Mana vielmainja vispār kljuvusi pavisam gruutniecei netipiska: uzraugoshaa aarste saka - nu tu vari eest visu cik gribi un cik daudz gribi, bet es apeedu 1/2 pieaugusha cilveeka porciju pusdienaas un juutos pareedusies. Brokastiis arii 1/2 un vakarinjaas arii 1/2. Dazjkaart eedu 2x dienaa un juutos veel laimiigaaka. Beerns buus kaarns kaa skeletinjsh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2004-03-26 00:07 (saite)
Nu, tā tev arī vajag!!!!!! :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-03-27 09:17 (saite)
aga - vakar aplauzos: gaaju ar domu straadaat, straadaaju stundas 7 no vietas neatraudamaas rakstiidama ienaakumu-izdevumu zjurnaalu un PVN zjurnaalu. Peedeejaas pusstundas laikaa, kad es parasti klusiitinjaam slaveeju sevi - rec, kur gudrs, redz kur skaists, redz kur lielisks Putnelis, un shiis pashslaveeshanas laikaa smeljos enerdjiju, kuru esmu noteereejusi darba dienas laikaa, Darba Deveeja saaka zaadjeet - kapeec mums neesot gariigaas tuviibas, un ka braukshot uz muusmaaju dilles seet. Diles man piedirst - pati ieseeshu shodien. Bet Darba Deveejas miilestiibu un gariigu tuviibu es izluudzos no vinjas visu savu beerniibu un veel... Peec tam aarsteejos pie psihoterapeita. Un tagad man, peec pirmaa svilpiena, fiksi jaaatklaaj sava sirds. Vai es kaada prostituuta?
Un ja es vairs nevaru atklaat savu sirdi? Ja tajaa ir par daudz sadir.., jau sakopts un veel ar papildus tiiriishanu man nav laika, ne veeleeshanaas nodarboties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?