Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2005-09-19 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā gatavo ceptus kabačus? es sagriezu kabaci šķēlītēs ij domāju - no sākuma apvīļā olā vai no sākuma miltos? kā tur ar garšvielām? sāls bija, bet vai tas viss?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2005-09-19 12:33 (saite)
Es parasti neviļāju nekur. Uzsviežu uz pannas un cepu, pa brīdim apgriežot. Tikai sāli uzkaisu vai vēlkādu garšvielu, ja ir. Dažas no salātu garšvielām labi der klāt. Arī vienas, kas cūkgaļai domātas, manuprāt, kabacim piestāvēja.

Man personiski nepatīk, ka viss miltos un olā ieceptais teju ne vienādi garšo.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?