Tā, kurai zalkši nāk mājās (
putnelis
) rakstīja,
@
2005
-
09
-
19
11:51:00
Kā gatavo ceptus kabačus? es sagriezu kabaci šķēlītēs ij domāju - no sākuma apvīļā olā vai no sākuma miltos? kā tur ar garšvielām? sāls bija, bet vai tas viss?
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
krii
2005-09-19 12:33
(
saite
)
Es parasti neviļāju nekur. Uzsviežu uz pannas un cepu, pa brīdim apgriežot. Tikai sāli uzkaisu vai vēlkādu garšvielu, ja ir. Dažas no salātu garšvielām labi der klāt. Arī vienas, kas cūkgaļai domātas, manuprāt, kabacim piestāvēja.
Man personiski nepatīk, ka viss miltos un olā ieceptais teju ne vienādi garšo.
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options