putenis ([info]putenis) rakstīja,
@ 2008-01-19 20:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es sèdèju kino un vèroju kà viens pèc otra zàlè ierodas jauni vecàki ar bèrniem. Tai faktà bija kkas tik ljoti skaists un valdzinoshs, ka brìzjiem gribèjàs raudàt. Pie sevis es nodomàju, ja man kàdreiz bùs bèrni, es noteikti viñus biezji vedìshu uz kino, un nejau shàdu tàdu, bet uz tieshàm labu. Un viñi sapratìs kas ir labs un kas nè.
Kad viñi visi bija sanàkushi, sàkàs filma, ko gribu visiem ieteikt noskatìties. Forums patlaban ekonomiskajà rezjìmà (sestdienàs, svètdienàs pa diviem seansiem rìta pusè) ràda "Lapsu un Meiteni". Latvijà ne pàràk biezji izdodas redzèt dokumentàlu kino ar pseidoinscenèjuma elementiem, turklàt patieshàm baudàmà kvalitàtè gan scenàrija, gan jo ìpashi attèla un skañas ziñà. Radoshajai komandai shì nav pirmà filma shàdà zanrà, un katru reizi viñiem izdodas mani pàrsteigt, atstàjot noslèpumà unikàlo kadru iegùshanas tehniku. Patieshàm iesaku(!), nenozjèlosiet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2008-01-19 23:11 (saite)
aiziešu gan. sakārdināji

(Atbildēt uz šo)


[info]merlot
2008-01-24 22:46 (saite)
es biju aizgājusi uz Zelta kompasu, un man blakus sēdēja kāds vīrietis ar puisīti klēpī; tās rūpes! es visu laiku šķielēju uz viņiem

(Atbildēt uz šo)

merci!
[info]c3po
2008-01-26 19:12 (saite)
bija tiešām jauki.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?