frosty mayne ([info]pussyflex) rakstīja,
@ 2020-12-19 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mosh uz ziemishiem jajuzkurii dzhozis un jaklausas dzezins. varetu ari nopirktu bonga.

kaut gan tur ir taa lielakaa skande manaa koketesanaa ar narkaam un kartejo reizi nokritu no vagona. es to procesu parlieku daudz romantizeeju. bet nu tomer jau 2 menesus skaidraa esmu, ari esmu pelnijis nedaudz atlaist. bet varbut ..

utt un ta joprojam. ta tas turpinas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malvine_truse
2020-12-19 15:44 (saite)
Same here. Bet nu ngl zāle un džeziņš baigi labi iet kopā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pussyflex
2020-12-19 18:02 (saite)
taa ir. vnks atlaisties divanina un tur iegrimt uz kadam paris stundinam.

bet pamataa mani attur dzho ietekme uz manu produktivitati. un tomer pec tadas kartigas un kritiskas costs/benefits analizes, parasti tas secinajums ir tads, ka sabombiities nav taa verts. pat ja izdomaaju sabombiities, nakamajaa dienaa parasti atkal nonaaku pie taa pasa secinaajuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malvine_truse
2020-12-21 17:50 (saite)
Same here večukiņ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ruk
2021-01-06 11:37 (saite)
vaine, jā!
paldies, jo nebiju iedomājusies to nosaukt par narenju romantizēšanu, bet tas ir tieši tas, kā es to arī par sevi to varētu teikt.

man vēl parasti pēc tam, kāpjot ārā no gandzhas tripa, liekas, ka bojāju savu mentālo. ka palēnām drupinu plāno sienu starp to kā jūtos un nojūgšanos. tas jau laikam kā kuram, bet nav neiespējams?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pussyflex
2021-01-06 14:28 (saite)
jaa, man arii tas pats no gandzhona. man gan skiet tas ir arii samera universals efekts, nemot veraa, ka gandzha principaa inhibitee visa veida kognitivas funkcijas. bet moralniki par lietosanu ir atkarigi no taa, ciktal tu apzinies to, ka kirbis bremzee tiesi gandzhas lietosanas del.

man tie moralniki parasti ir meeega intensivi, bet taa ilgterminaa to efekts ir samera noderigs, nemot veraa, ka tas atvieglo atturibu no gandzhas un narkaam kopumaa (nu, nemot vera, ka gandriz visas narkas ietekme mentalas spejas).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?