pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-11-02 19:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bljin, celju dienestiem tagad baigaa atruna, kaapeec tik kritiska situaacija uz ielaam un tiltiem riigaa - tipa taapeec ka visi ir daunji, jo nav noaminiijushi riepas un sataisiijushi visaas iespeejamaas vietaas korkjus, kaa rezultaataa kaisiishanas tehnika nevar izbraukt.

Nu jobtvaj matj ar aaraa, izmantojiet senteevu metodes, uzkariet kaklaa maisinjus ar saali/smiltiim un ejiet kaajaam un ar rokaam kaisiet bljin!!!

p.s.
Un veel paaris dienas atpakalj pleesa vinji sev kreklu, ka vinji ir gatavi ziemai bljin :(


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2006-11-02 19:39 (saite)
Šeit vēl ilgi neviens nebūs gatavs ziemai, pavasara plūdiem... visādiem sūdiem (pardon), kad atbrauc no "citurienes", tad saproti, ka nav ko uztraukties. Tas ir lieki. Te vēl 500 (a moš vairāk)gadu! nekas nemainīsies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-11-02 19:44 (saite)
Bet ja taa labi padomaa, tad cilpas elements ir pashi cilveeki, tipa, vinjiem vajag maksaat lielaakas algas, kaa rezultaataa celju uznjeemumiem mazaak naudas paliek tehnikas modernizaacijai un abraziivo materiaalu iepirkshanai, kaa arii pashu cilveeku truukst, deelj mazajaam algaam. Ehh, kaa briizham gribaas atpakalj vecos labos padomju laikus :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2006-11-02 20:15 (saite)
Ej nost ar tiem padumjo laikiem, tie ir visu sūdu (sorry) pamatu pamats. Ar šito var aizsmērēt acis jebkuram idiņam , kurš nelieto biezpienu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-11-02 20:21 (saite)
Uuja. Tad bija probleemas nopirkt autinjus, a tagad gandriiz katram vidusmeera idiotam ir kaads auto. Padomaa tik, cilveeks sansniedzot 18g., merkjis ir uzreiz nopirkt auto, lai raadiitu cik kruts utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?