pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-08-19 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mmmmm kur garshiiga sanaaca tomaatu un gurkju zupa :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2006-08-19 17:14 (saite)
recepti studijā!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-08-19 17:23 (saite)
Jaasagriezh svaigie gurkjiishi, timaati, kuri labi sulojas, paaris siipoli. To visu samaisa ar saali un atstaaj uz pustundu. Peec tam sadala uz puseem, un no pirmaas pusiites nolej shkidrumu otrai pusiitei. Nu otraa pusiite ir pilntiesiiga zupas locekle, bet pirmai pieliekam kreejumu un eedam kaa normaalus salaatus :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2006-08-19 17:44 (saite)
neblenderē? tiešām pietiek ar to šķidrumu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-08-19 23:56 (saite)
Ja ir pietiekoshi suliigi gurkji, un sevishkji tomaati, tad viss ir ok :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?