pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2007-11-25 00:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vispaar shovakar vienu resnu idiotu iemarineetu ieksh maza fiat uno nesapratu. Taatad, izbraucot no olimpijas, es paskatiijos ka liidz tuvojoshai mashiinai liels attaalums, mieriigi izdariiju labo pagriezienu un normaali uznjeemu aatrumu. Laikam tas uno taa apvainojaas, ka vinjam naacaas druscinj sabremzeet savu lidojumu, ka uznjeema aaaaatrumu, lai panaaktu mani un saaktu apdziit pa preteejo joslu. Nu pirms uzgriezhanaas uz daugavgruuvas ielas vai kaa tur sauc. Bet laikam taa aizsvilaas, ka nepadomaaja ka vinjam jaapiebremzee lai ierakstiitos pagriezienaa. Briinums ka tai briidii no vanshu tilta puses nenaaca mashiinas. Tas ka vinja atrodoties preteejaa braukshanas joslaa naacaas kaucoshiem ritenjiem bremzeet, vinju veel vairaak satrakoja, ka peec tam normalizeejis savu staavokli uz celja, mani apdzina un saaka priekshaaa bremzeet. Peec tam aizpurpinaaja prom. Njaaa, jociigi cilveeki tomeer braukaaa, labpraat paarmiitu ar vinju paaris vaaardus, bet nu, kad cilveeks ir agresiivs, vinjs tak normaali nefilmee :(


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2007-11-25 07:19 (saite)
Liels attālums ir relatīvs jēdziens. Es regulāri saskaros ar to, ka katrs otrais dandriks uzskata par lielu attālumu 50 metrus un man tādēļ ir jābremzē. Palasi noteikumus. Ar saviem manevriem tu nedrīksti izraisīt citu satiksmē iesaistīto ātruma maiņu vai kā citādi traucēt satiksmi.
Nu pagaidi minūti līdz tur patiešām būs liels attālums un tad brauc.
Ja tur būtu braukusi fūra nevis fiat uno, Tu būtu braucis?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2007-11-25 09:45 (saite)
Ja vinjsh buutu vieniigais brauceejs ok, bet satiksme tomeer diezgan intensiiva, pirms vinja kaadu laicinju jau pastaaveeju, liidz paraadiijaas lielaaka shkjirba pirms vinja. Taa jau buutu pusstunda jaagaida, liidz paraadiisies ataalums lielaaks par puskilometru, nav jau visiem jaalido, pie kam tajaa vietaa parasti visi piebremzee, jo tur ir gaajeeju paareja, kaa arii nogrieshanaas vieta uz olimpijas autostaavvieta, galu galaa peec cik tur metriem vienalga jaabuut samazinaatam aatrumama taaa, lai godiigi nogrieztos uz ddaugavgriibas ielas. Nee nu ir redzeeti frukti, kas iznjem to pagriezienu uz 50 km/h :)
Un vispaar, shaubos, ka tu vienmeer gaidi briidi, kad neredzi aiz apvaarshnja nevienu auto, ir jaabrauc dinamiski :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pry
2007-11-25 09:59 (saite)
Un ja buutu izliidis tieshaam deguna priekshaa, tad nebuutu sashutis te :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2007-11-25 10:07 (saite)
Es jau nezinu Tevi, nav ne jausmas, kāda ir Tava atsaldētības pakāpe :)
Protams, intensīvā satiksmē ir savādāk, es tik paskatījos uz ieraksta laiku un nevarēju saprast, kā pusnaktī var nesadalīt daugavgrīvas ielu.
Ir jau labi. Necentos Tev uzbraukt, bet izkliegt sāpi par retardiem, kas regulāri neskatās ne pa labi, ne pa kreisi un nezin, kur mašīnai spoguļi, tik gāžas vajadzīgajā virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2007-11-25 10:11 (saite)
Pusnaktii biju maajaas, a tas bija ap diviem dienaa laikam :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?