polija ([info]polija) rakstīja,
man pašai ir CO2 mērītājs jau 3 gadus un es aizstiepu dārziņā pāris reizes, uzrīkoju tur skandālu, atvēru logus, izplēsos ar direktores vietnieci un ar direktori sarunāju, ka viņa paņem to verķi un patestē (tas bija vēl pirms visiem Covidiem, akd nopirku).
Tā kā tur viņa pastaigāja, pamērīja, pat 2x biju iedevusi. Pamainīja vēdināšanas principus un biežumu (nevis tikai, kad iet ārā, bet ik pa 20min), nevis logu augšas vaļā, bet logu - līdz galam, utt..
JA Tev nāk uz e-past koentāri, varu pie kāda Tava ieraksta ielikt savu e-pasta adresi un tad nodzēst, vai tml.. Jo nu man vienai te cīnīties jau reāli rokas nolaidušās, jo īpaši ieraugot to kosmosu topošajā skolā. Varbūt, ja vēl būtu vecāki, kaut kādus iesniegumus, parakstus, hz ko vēl, lai IZM to sāk kaut kā regulēt, jo šobrīd skolās to nosaka kaut kāds MK punkts, ka jāvēdina 5 vai 10min starpbrīdī un tas arī viss.. :( Un izskatās, ka šī skola tiešām nepārcenšas, ne ar logu atvēršanas platumu, ne skaitu, ne ilgumu. Vecāku sapulces laikā jau pamanīju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?