polija ([info]polija) rakstīja,
nu vot, man blakus skolā ir gan tie 4500-5400ppm pīķi. 3000-3500ppm ikdiena. Reti kurā telpā pīķi apstājas pie 2000-2500 :(
Var redzēt, ka viss tur atkarīgs tīri no skolotāja. Jo teiksim, piedomājot pie vēdināšanas, nokomandējot, ka visi logi strapbrīdī ir līdz galam vaļā, var vismaz nodzīt uz leju, bet tur izskatās pēc "atvērta augša" un pat starpbrīžos tas cipars praktiski nekrīt. Tik cik neceļas tai laikā.

plus pazūmo tos pīķus. Būtībā tur var iezīmēt un paskatīties, cik laika no teiksim stundu sākuma līdz stundu beigām ir kāds gaiss tur.. Ja visu laiku ir 1000-2000, ar tur nav nekā laba. PVO nosaka, ka max, cik drīkstētu būt, ir 1000ppm. Optimāli - līdz 800ppm.
Es skatījos arī savu ģimnāziju,s avu pamatskolu, Mārupes skolu, vēl kaut kāda dzirdētas/zināmas. Dažās telpās arī ir līdzīgi kā tajā, kas man te blakus.

dažām savukārt ir vai nu nepareizi nokalibrēts vai iet vienā sistēmā/telpā ar bezmaz sargabūdu vai tml (citādi nevar izskaidrot, ka arī pa naktīm un pa brīvdienām nerāda mazāk par 700). Citur telpās var redzēt, ka tā telpa vispār nepagūst izvēdināties pa to vienu nakti, jo pa 3dienām nokrīt rādījums zemāk, a pa vienu nakti nemaz nepagūst nokristies līdz tam "svaigajam gaisam"..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?