polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2020-06-18 05:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā jūs dariet meitenēm pie ūdeņiem vasarā ar tām peldenēm/apenēm?
Vkr jau padzīvojāmies pie Daugavas, izpeldējāmies, tad meita tur sāka ar mantām pa smiltīm un visu spēlēties. Nu neko nepārvilku, jo it kā tāpat iet ūdenī drusku, pietupjas, viss pārvilktais arī slapjš..
Nu un tad problēma - nez citiem meiteņiem (puikiem laikam mazāks risks) arī tā ir, ka jau sākas, ka biežāk jāskrien čurāt, it kā kkas jau būtu apsaldēts? Tgd jau naktī arī piecēlās (normāli pa naktīm čurāt ceļas, nezinu - 2x gadā.. Labi, ka piecēlās, vkr jau vakarā sačurājās, nepaguva, man bija pārliecība, ka šonakt gulta pludos).
Zinu, ka nav labi, ja tur auksts, slapjš peldeņu audums ap dupsi, vējā (da i nav arī mums te nekādi 35C, ka viss ātri izžūst). A kā darīt? Pārvilkt sausu katru reizi kā slapjš. 3 peldenes man ir, teorētiski varu mainīt, bet nu tad tas ir 5min jautājums. Laist pliku negribas arī. Nu tgd jau lielāka, bet tāpat - negribas, ka visos savos caurumos dabū smiltis - piemēram, apsēžoties ūdenī/smiltīs (ar puikiem ar šo pluss). Plus lv izskatās, ka vismaz publiskaš peldvietās arī tādus mazos bērnudārzniekus plikus reti kurš laiž..

Man jau pašai arī, ja pastaigāju ar slapjām peldenēm ilgāk vējā, ar līdzīgi, ka varu principā jau tās pašas dienas vakarā sākt skairīt pa katrai mazai čuriņai. nekādi iekaisumi, nopietni apaukstējumi tfux3 bijuši nav, bet šis jau ar ir gana nepatīkami, ka tiklīdz savajagas, ir jāskrien. Un tad pēc dienas, divām - pāriet. Izskatās pēc pagaidām novērojumiem, ka meitai tas pats. Tāpēc pati agrāk braukāju uz nūdistiem - tur jautājums atkrīt (vismaz man).
Bet ko tam bērnam darīt? Cik redzēts meitenes baigi ar neviens nepārģēbj - skraida kāds nu tas peldikis/peldenes ir. Tiešām mēs te vienīgās ar tādām čuru "problēmām"? :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?