polija ([info]polija) rakstīja,
tas jā, un tas, ka sākotnēji pārāk lēni tās valstis iekļāva bīstamo kategorijā un tie karantinēšanās ieteikumi tādi - baltiem diegiem šūti..
Varbūt tiem cilvēkiem, kuri nesaprot - vajadzētu rādīt tos reālos stāstus, kas nomira, kā, kā inficējās, kā mocījās, utt? Un pēc iespējas tos, kuriem nebija to citu hronisko veselības problēmu. Jo tādu mirušo arī esot pietiekami daudz..
Jo kamēr tie cilvēki ir tikai cipariņi, nevienu nekrata. Bet paskatoties uz Itāliju - viena vesela tāda ~Bauska ir jau izmirusi pa tīro. Un tas pie apstākļiem, kad saslimuši (no labi - konstatētie, saslimušie noteikti ir vairāk) ir cik? TIKAI 0,15% valsts iedzīvotāju mēneša laikā!? Lai gada laikā tiktu līdz 70%, ir vēl 10x jākāpina saslimtības (un mirstības) temps.. Kad paskatās to statistiku un paklausās ļautiņus, kas gudri spriedelē (vēl joprojām!), ka 70% gada laikā izslimos, viss būs labi. Ja gada laikā izslimos 70% no visiem lv iedzīvotājiem, tad 7% no iedzīvotājiem tā gada laikā no šitā noliks karoti. Jo es stipri šaubos, ka mēs tiksim galā diži labāk kā tā Itālija un ka mūsu penšiki būtu diži veselīgāki, vai mūsu medicīnas aprūpe - stipri spējīgāka.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?