porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja,
Problēma jau arī ar tiem, kas vnk sporta pēc grib pārbaudīt visu. Es ceru ka vismaz BKUS tagad sāks attālināti konsultēt, arī pieaugušajiem patiesībā ne visur obligāti vajag būt kabinetā un lai ārsts uzliek rokas, to pašu zobārstniecību - nu lai paliek akūtajiem, es bērnus šogad nevedīšu katru reizi pusgadā, pati arī šogad varu neiet.
Vēl jau arī sistēmas absurdi - pie poliartrīta vienā dienā drīkst rtg taisīt vienai locītavai, līdz ar to vai nu maksā par katru nākamo pilnu summu vai brauc tik reizes cik vajag, katru reizi drūzmējoties. Tieši tas pats ar datortomogrāfiju un mri. Un jā, es pajautāju, tas nav lai ierobežotu dienas laikā uzņemto apstarojumu.
Vēl jau tie paši dinamiskie novērojumi pietiekami daudzām slimībām pusgads šur vai tur neko īpaši nemaina, daudz arī gadījumu, kad nosūta drošs paliek nedrošs (tip reizi mūžā katram vajadzētu vēdera USG) un šajā situācijā risks noķert kkādu sūdu poliklīnikā ir lielāka. To pašu invaliditāti atviegloja noteikumus, tagad jāiet reizi divos, ne visiem vajag katru reizi visus izmeklējumus un speciālistus, lai ģ.ā. izvērtē

Protams, ka akūti vajag sniegt palīdzību, bet ir lietas ko var atlikt un diemžēl arī šobrīd dažreiz iet pie speca ambulatori lai gan vajag uz stacionāru.

Vēl jau ņem vērā, ka trūkst hig.līdzekļu. noliktavās cimdu nav, diez vai baigi gribēsies pie zobārsta bez cimdiem, īpaši ņemot vērā mūsu neforšo hepatītu statistiku


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?