polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2019-01-18 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pilsēta

reāli sacepos par šo: https://www.facebook.com/Valsts.policija/posts/2018052914957270. Jo īpaši vakrdienas gājējpārejasnelaišanas ieraksta sakarā.
bļins - jā - lai viņu nesodītu un ķip nenotriektu, senioram, kurš knapi kust un varbūt var max 2min nonstop kājās nostāvēt vispār, ir jāiet ar ātrumu 1km/h apkārt 300 metri tur un atpakaļ līdz pārejai, kur viņu tieši tāpat nelaidīs un varbūt notrieks, jo luksofora nav vai arī tas deg 5as sekundes, kuru laikā tāpat nevar pagūt pāriet pāri.
Un tas viss tādēļ, lai autovadītājiem, nebūtu 5 sekundes ilgāk jāpagaida vai 100 metru līkums jāizmet. Fantastika vnk!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2019-01-19 16:53 (saite)
nu apmēram Tev varētu piekrist..
Man gan velo priekšā pārsvarā izskrien podziņspaidītāji/telefonu glāstītāji, un nebūt ne penši, bet nu jā. Ar auto - nu arī, ja ir tukšāka iela, gadās, ka kāds pāriet priekšā pāri, bet to tak pa gabalu var redzēt jau. Tā ka ikurāt no mašīnas sāna lektu priekšā centrā, braucot ar auto, nav vis. Bet nu es parasti nelidoju.
Kāreiz gribētos zināt, uz cik lido tie, kuriem izlec priekšā, jo nu skaidrs, ja cilvēks puslīdz rēķinās, ka auto brauks uz ~tikuntik, bet tas brauc bezmaz 2x ātrāk, tad nu ir kā ir, gan ar pagūšanu pāriet, gan pagūšanu izgriezties priekšā, netraucējot otram..
Bet nu noteikti ir idioti visās frontēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?