polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2017-10-21 16:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bērnudārza rēžima tests FAILED.
Šorīt sanāca mazo pabarot ap 8iem jau, jo no 7:30 bija augšā ar skandālu. Attiecīgi pusdienas kā būt dārziņā - ap 12:15. Pie tam tāda pat milzīga porcija (zivs, dārzeņi, kartupeļi, drusku bujons). Aiztesās gulēt arī 13os - nu ikurāt kā būtu dārziņā. Pamodās kkur pirms 15:30. Nu ideāli! Bet te nu sākas fails. Bērniem dārziņā 15-15:30 launags. Bet manējā pie esošā rasklada neizrāda nekādu interesi par ēšanu, kaut arī es šobrīd reāli stāvu virtuvē un ēdu... Un jau ir puspieci!. Es nezinu, bet man šķiet, ka ja es tur sākšu tādus pribambasus kā "brokastis mana ēdīs mājās, pie jūsējām tikai skatīsies, jā un launagu arī dodiet viņai vēlāk!", mani ātri vien pasūtīs 3 mājas tālāk, pofik, ka privātais dārziņš. :D Bet nu cik noprotu šodien manas pusdienas tāpat bija mazākas, nekā dārziņā. Dooh - nu kāpēc NEVAR tās ēdienreižu porcijas un intervāli starp ēdienreizēm bērnudārzā būt kaut cik samērīgi??!!!
Man galīgi negribas, lai bērns visu dienu ēd ik pa 2-3h, bet negribas arī, ka tiek maksāts par ēdienu, kas aiziet miskastē tikai tāpēc, ka bērnudārzs izdomājis, ka ik pa 2h45min - 3h barot bērnus ir ok.
Ja pat mans badakāsis pēc tādas porcijas izēšanas pusdienu laikā ap paredzēto launaga laiku vēl pat virsū ēdienam neskatās, tad nu nestāstiet, ka ir kāds bērns 1,5-2,5 gadu vecumā, kuram tiešām 3h pēc TĀDAS pusdienu porcijas (~150g zupa, plus maize, plus ~210g otrais, plus vēl kkas dzerams) prasītos vēl launagu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?