Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2012-11-06 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
refibrilators
Ķēmīgais simtkāji, astoņkāji! Rokas tev pilnīgi visur - pazemē, debesīs, maziņais krokodil! Kodīgais, godīgais rāpuli, kāpuli!
Sāpīgi sasities, ievēris septiņas rokas septiņās durvīs, astoto laiski no lieveņa apmērcē saulē.
Kukaini, vētrasputn, spalvainais dziļjūru matador! Stiprais un varenais pasaules staigātāj, dvēseles kropli, mūžīgi augošais taisnības cirvi, jēlības avot, žēlības zibsni!
Tu neizskaitāmais divseju mošķi! Saplēstā spoguļa saimniek - plaisas ir rokas un kājas, sagrieztie pirksti ir asums un mīlestība. Tuvums it visur, kad birsti no savām saujām, caur pirkstiem tuvojies zemei, caur zemi iesūcies miesā - ūdens, skaņa, pilnpiena biezpiens maksimas saldētavā, tēti, raudzētā meksikas gaļa!
Piedošanas prostitūcija, ellē! Maigi izdvesta pēdējā elpa ar mieru. Sprāgonis, miera un mūžības nesēj! Aizrijies, mauka, ar dāsnajiem debesu sūdiem, gārgdamas paveras slūžas, lai aizskalotu redzi, ožu un garšu, lai tikai paliktu mierā.
Smirdi! Pēc sevis. Trakais un bezmaksas zvaniķi, panikas cēlāj un rūgtenais gurķi! Smaržo pēc lauku mēsliem, pēc svilstošām mikroshēmām, pēc salstošām nāsīm un ledus, pēc vannas, pēc piekautiem bērniem, pēc neaizsniedzamiem glābšanas apskāvieniem, pēc petrolejas un pamestu, pūstošu māju dobajiem krūšu kurvjiem. Esi tā kailā, halātā ietītā sirds - sities un puksti, mīcies un samīcies asiņu muskulī, neizmērāmā murskulī, pretīgi nenogurstošā naidā un cerīgā vienaldzībā, stervāli sarkanus matus raujošā salatēvā!
Plīstošām vīlēm ar deviņsimt deviņām rokām pieturi visu un nekļūsti divi reiz divi, rokas un kājas, ausis un acis, kvadrātu beznozīmīgais meistars. Sāpi! Dekadentiskā visuma kolaboratīvais disidents.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]217
2012-11-10 14:48 (saite)
un tad tu beidzot atkal uzraksti kaut ko jēdzīgu :)
ir tomēr ik pa laikam vērts lasīt :D
+

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?