Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2012-08-28 18:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Clutch - Space Grass

Mēnestiņš čigāniņš krāpnieciņš
Man te vīri dzied par Nīlu Ārmstrongu, un tad nu atcerējos, kā viņš tā, vot, nomiris un ko... Par vienu galu ūdenī vairāk. Es joprojām atceros pirms dažiem gadiem skatītās doķenes par mēness ceļotājiem un joprojām drīzāk ticu, ka hren uz tā mēness kāds ir bijis. Hū nouz. Tagad jau nu vēl vairāk - hū nouz?

Bet, nu, FTM, etc. "BOB" me up, Scotty!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]x_f
2012-08-28 18:54 (saite)
Savdabīgas "dokumentālās" filmas.. :)
Armstrongs jau bija tikai pirmais, kas nokāpa no Mēness moduļa uz Mēness virsmas. Viņam sekoja Bazs Oldrins, bet Maikls Kolins palika augšā orbītā. Pēc tam bija vēl vairākas Apollo misijas, kas nolaidās uz Mēness.

Vai esi redzējis šo video? – http://youtu.be/P6MOnehCOUw
Un attēlus – http://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/news/apollo-sites.html

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2012-08-28 19:00 (saite)
Protams, kas tik nav redzēts... visi oficiālie viģiki no mēness utt. Diskusijas, parodijas, joki, izmeklēšanas utt. ar secinājumiem uz abām pusēm. Vnk interesanti, ka daudzas liecības vedina domāt, ka viņi tur bija, bet ir tādi kritiskie punkti, kuri par spīti visai ticamībai vnk izslēdz to, ka viņi tur bijuši, un tad vēl tādi argumenti, kas liek apšaubīt, ka viņi tur bijuši vai vnk liekas - nu nahren tad viņiem šitik tupi jāmelo, ja reiz viņi tur bija.
Bet vispār jau samērā pofig. Tāpat mani koloniālisms neinteresē un pietiek ar to, ka sūta robotus. Cilvēks knapi var izdzīvot uz Zemes, tad nafig viņu stiept cauri kosmosa radiācijai uz vēl neapdzīvojamāku vidi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?