Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2012-03-25 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dzīvē visi tie mazie, bet jaudīgie sapņi kā pamostoties pazūd un atstāj minēt - ko tālāk.
Un besī, ja vēl brokastis iznāk smirdīgas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alison
2012-03-25 13:21 (saite)
kā lai Tev uzlabo garstāvokli? :]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2012-03-25 14:03 (saite)
Es to gandrīz viennozīmīgi redzu kā ilgtermiņa projektu, iespējams - neīstenojamu, lol. Lai gan cerība mirst pēdējā 'n'stuff.
Bet īstermiņā jeb ilgtermiņa soļos mēdz noderēt viss kas, ieskaitot ālēšanos, reibināšanos un runāšanos. Tās vairāk tādai kā zemākā līmeņa nejaušībai pakļautās lietas, kas ir paredzami neparedzamas, random. Lālālā, hū nouz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iive
2012-03-25 16:07 (saite)
Es arī gribu mazliet pažēloties par smirdīgām brokastīm. Vakar tie censoņi sataisīja vienu dēli, tad atnāca uz Albertielu brokastīs un palika visu dienu dzerot alu, uz maiņām aizmiegot, pīpējot un nolaistot virtuvi. Kaža izdomāja dzert šņabi un ēst šprotes un par spīti maniem mēģinājumiem kaut ko satīrīt, viss ož pēc šprotu eļļas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2012-03-25 16:14 (saite)
Toties es vienreiz konstatēju, ka melnās olīvas smaržo pēc šprotēm eļļā. Vismaz tās vienas konkrētās. Tāpēc var jau domāt arī par saulaino tāli n staf.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iive
2012-03-25 22:18 (saite)
Es laikam zinu, kuras tu domā - vienas no tām metāla bundžiņās, tās olīvas garšo tieši tāpat kā tas šķidrums, kurā atrodas. Ne?
Par olīvām un tāli vispār ir smieklīgs stāsts. Mēs Turīnā ar Līgosu netīši nopirkām milzīgu un dārgu maisu ar olīvām tirgū. Bet bija pārāk liels kauns teikt, lai nober nost. No sākuma ēdām kopā ar vīnu un sieriem, bija jauki, bet tad jau sāka šķebināt... Un tā marināde ar laiku sāk arvien intensīvāk ost, viss ledusskapis tāds olīvains un ieēst viņas neviens no mums vairs nespēj...bet izmest taču žēl. Un tā viņas tur dzīvoja, vēl tad, kad Līgoss aizbrauca.
Bet citādi viss kļuva jauki. Aizbraucām šovakar uz Daugmali, prom no lielpilsētas nemiera un trakās dzīves.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?