Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
Nesaku, ka varam atgriezties laikā vai ka tas tiešā veidā būtu jāmēģina, taču miljoniem gadu pastāvēja tevis aprakstītā līdztiesība, līdz boļševiku revolūcijas ietvaros tika uzburts mīts par dažādām "netaisnībām", tostarp - starp dzimumiem. Ilga un rūpīga komunistu darba rezultātā arī Rietumi ir pārliecināti par to, ka sabiedriskās lomās jāļauj iekārtoties nevis pēc pielāgotības (sievietes ir labākas medmāsas, džeki - noturīgāki emocionāli prasīgās vadības funkcijās un tml.), bet gan pēc 50/50 principa - pēc "taisnīguma", jo visiem taču jāpienākas pilnīgi vienam un tam pašam neatkarīgi no tā, vai viņš ir sportists, kapracis, ģenerālis, midžets, matemātikas ģēnijs vai komatozs dārzenis. Visi ir vienlīdz labi šuvēji un projektu vadītāji, un bruģa licēji - ja tikai viņiem dotu visu un visus nepieciešamos, lai šis sapnis izskatītos pēc īstenības...

Sievietes ir tikpat īstas kā vīrieši, par to nav jādiskutē. Un, jā, mēs esam ļoti, ļoti atšķirīgi. Un sievietes šobrīd izmanto vīriešu pasauli un vīriešu valodu, lai pieprasītu to, ko viņi ir gatavi dot, cienot sievišķo. Bet - sievietes to sistemātiski izmanto ļaunprātīgi, jo vīriešu prāts ir būvēts citādi un nespēj tā manipulēt ar sievišķo kā sievietes - ar vīrišķo. Vot tev - līdztiesība.

Nepieprasu reparācijas, vnk konstatēju faktus. Ir vājprātīgi daudz popsīgu maldu par tēmu. Un tos ir grūti lauzt, jo tie kultivēti vairāk nekā simt gadu un tajos balstīta liela daļa mūsdienu popkultūras. Tostarp - "feminisms" (kurš tevis minētajā ideālā jau izsenis ir īstenots un pāraudzis postoši nelīdzsvarotā matriarhātā).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?