Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-12-23 23:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:alus, mūzika, sievietes

(brīvo nišu apzināšana)
"Melnajā Piektdienā" īzilī ir viena no sūdīgākajām skaņām Rīgā. Spriežams, lasi – "skaņotājiem". Whoever. Bet varbūt pie vainas tas, ka nav pieslēgta puse no tumbām. Oh, well. No melnās eglītes nācās aiziet ātrāk. Nav vērts.
Labuma tik daudz kā nezināma jaunkundze ar savām lielajām krūtīm ieskrēja taisni plaukstā, kamēr mēģināju viņai atgriezt viņas pazaudēto skropstu tušu. Beigās laikam nebija viņējā. Bet arī apvainojusies neizskatījās. Nekas interesantāks tur tāpat nenotika – arī daiļajam kontingetam atliek reizēm ļauties mazākajam ļaunumam.
Vismaz alus bija lēts un dzerams, toties plastmasas glāzē. Vismaz nebiju tas muļķis, kurš nopērk vienīgo grupas Wagars CD un nesaņem atlikumu. A skaņotājs – lohs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]acidkitteh
2016-12-24 01:24 (saite)
Melnajā piektdienā bija kautkāda depresīvo alternatīvo eglīte?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2016-12-24 01:59 (saite)
Metaļōru eglīte. Tiesa, redzot, ka pie reti draņķīgās skaņas izkropļotajiem jauniešu mēģinājumiem uz skatuves atdarināt mūziķus zālē daži un pat vairāki ne vien demonstratīvi ritmiski tēlo līdzjūtību, bet vēl arī metas jestrā riņķa dancī, kā jau kārtīgā vasaras trīsdienniekā piedienas, nospriedu, ka pasākuma vadmotīvs ir nepieciešamība izlādēties, lai samazinātu varbūtību diennakti vēlāk nokļūt ziņās par negaidīti fiziskām jūtu izpausmēm pret negribēti tuvākajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?