Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
Re: biš offtopiks
Mjā, mūsu reģions no pēckara traktoristēm pa purnu dabūjis stiprāk. Pārējā pasaulē feminisma uzvaras gājiens notiek krietni īsāku laiku.
A mērķis sens kā pasaule - jau Platons apcerēja joprojām tik populāro utopisma vīziju par totalitāru valsti, kur bērnus audzina nevis ģimene, bet gan "kopiena", kas praksē nozīmē vai nu tos mūsu padomju bērnudārzus vai valsts/prūšu "izglītības" sistēmu kā tādu. Neesmu daudz tripojis pa pasaules ģimenēm, nezinu spriest tik konkrēti (tikvien, ka Indiju droši vien var vispār izslēgt no Rietumu shēmas), bet dzimumu lomas un, pats galvenais, mātes mīlestību un tēva drosmi iznīcināt ir centrāli svarīgi tam, lai cilvēki izaugtu vāji un stulbi - ko gan vairāk politiķi ("valsts") var vēlēties?
Mēs vnk norāvāmies ar eksperimenta trulo galu - Komunisma Dieva Pilsētu. Rietumos tagad piedzīvojam otro, t.s. "feminisma" vilni. Kā vienmēr, viss jau izklausās mīļi un skaisti, bet psihes veselību tas maitā vērienīgi. Un ne jau tāpēc, ka veicinātu individuālismu jeb personīgu atbildību par savu garīgo izaugsmi, bet gan tāpēc, ka izjauc dzimumu/sevis izpratni kā tādu un padara cilvēkus bezpalīdzīgākus kā pa vienam, tā arī visus kopā. Vecais triks - novienādot vienlīdzību ar vienādību. Skaldi un valdi. Tikmēr mātēm jāiejūdzas maizes darbā, bet bērni aug pie svešiem cilvēkiem ar apšaubāmiem nolūkiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?