Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
QR kods pēc idejas arī tāds noturīgs pret bojājumiem, nolasāms pat dubļainos laikapstākļos, bet tikai tad, ja aparātā uzinstalēta un palaista attiecīga lasīšanas technoloģika.
Varbūt arī kaut ko par prievītēm esmu teicis, bet tad jau drīzāk tādēļ, lai tu pastāsti, kā to jostu nolasīt. Prievīte tikai tāda atgriezeniskā inženērija, neironu hārdvēra vingrinājums centienos atkost derīgu lasīšanas manieri. Tā josta te riņķī var mētāties vai nemētāties vai kaut vai aiz stikla garumā pie sienas piegodināta, bet, vot, pasakiet, kā no viņas to Win'95 palaist, lai tā skenējošās acs piramīda nekļūtu tik vertikāla, ka no slaiduma savelkas adatā un pat kamieli nevar saredzēt, kur nu vēl kaut kādus tur gudrības pikseļus!
Ne jau sacensībās mēs te skrienam, bet uz vienu mērķi, pie kura katram tā aka dod padzerties. Karavānā vai pa vienam - arī kamielis zem tā sava kupra vienreiz sačervelējas tādā pašā skujiņā, kāsītī vai kāškrustiņā, kas tad pēc tam kādam no jauna jānolasa, lai noorientētos šai lielajā vārdu jostā.
Īsāk sakot, pastāsti par skeneri! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?