Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2015-07-09 18:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cietumsods, jah, kaņepes, saeima, vardarbība

Nopietns un svarīgs jautājums
Nopietni, pašam jau kļuvis pārāk grūti šajā jautājumā spēlēt Sātana advokātu: vai kāds ir nācis klajā ar kādu sakarīgu argumentu, kāpēc par kaņepju pīpēšanu vajadzētu spundēt cietumā? Jā, protams, lai bērni neizaug debili, tos vajag regulāri sist; lai sievietes nebūtu tādas maukas, viņām jāsagraiza dzimumorgāni - tas viss ir civilizēti un pašsaprotami. Bet kāpēc būtu jāsoda par zāles papīpēšanu vai glabāšanu, vai par drauga uzcienāšanu - pilnīgi nav skaidrs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barvins
2015-07-09 20:27 (saite)
Iedomājies, ka tu esi kapitālists darba devējs, un tev vajag strādnieku, kas darīs nepatīkamu darbu par mazu samaksu, mkay. Un tad tas darbinieks apsitas vai apdzeras, jo darbs ir tik debīls, ka savādāk to nevar izturēt. Un tad viņš vairs nevar pastrādāt, jo ir apsities vai appīpējies. Bet tev, kapitālistam darba devējam, tomēr gribas, lai kāds dara to debīlo darbu par debīlo samaksu, jo tu uz tā labi nopelni, tāpēc tu visā savā naivumā izperini ģeniālu ideju - man te ir problēma dēļ zāles/alkohola/whatever substances - nav substances, nav problēmu - vajag substanci aizliegt:)

Bet nē, sakarīgu argumentu patiešām nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2015-07-09 22:52 (saite)
No kurienes diez kapitālists darba devējs iegūst tiesības, kuru nav apsistam darbiniekam. Es kā debils strādnieks varu iztēloties, ka esmu izlasījis "Kapitālu", un bļaut, ka tieši mans debilisms padara kapitālistu par manu piejūgto vergu, kuram, grib vai negrib, jāaudzē augstākās raudzes kaņepāji. Pieprasījums, bļe, piedāvājums!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barvins
2015-07-10 07:40 (saite)
Kapitāls ir? Ir. Ziedojam partijai, lai uztaisa tiesības, lai aizliedz kko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2015-07-10 11:35 (saite)
Izklausās pēc nozieguma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?