Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
kaujies ar tiem, kuri sadirš pasauli!
man nav jākaujas ne ar vienu. ja man varētu ienākt prātā kādam darīt pāri, tad tikai psihopātiem (ja nezini, kas tie tādi ir, tad palasi, un varbūt tev pavērsies pilnīgi jauna perspektīva uz "varu" un verdzību).
ja tev nepatīk vnk apsaukāties bez jēgas tādā bērna vai garīgi apdalītā līmenī, tad paskaidro, kas ir šis "fošists", kurš es esmu. kas ir fašisms un kā tieši tas izpaužas manos tekstos?
karoč ar šito komentu tu demonstrē diezgan smagu garīgo problēmu. "viss ir maijiņa", bet kauties, redz, vajag. tad moška ir arī kaut kāda realitāte? un moška tajā realitātē ir kaut kādi likumi? un moška cilvēki masveidā dzīvo pretrunā realitātes likumiem? un moška no tā mums visas tās slimības? un moška to pakļautībā tu meklē uzbrukt tiem, kas vēl labu, lai aizstāvētu tos, kuri tev nodrošinājuši komfortu pilnīgi pretdabiskos apstākļos? jau bišķi zajebala, ka katrs otrais sevi uzskata par budistu mūku un dirš kko par "viss ir ilūzija" un tml., kamēr vispār nav sācis redzēt atšķirību starp ilūziju un realitāti un starp patiesiem likumiem un paverdzinošiem meliem. vnk vergu lingo. "maijiņa", lol. jā, un tas, ka tev 2 līdz 6 no 8 darba stundām tev jāstrādā politiķu labā, tā arī ir tikai maijiņa. un tas, ka nedrīksti audzēt un pīpēt augus vai būvēt māju pēc saviem ieskatiem - tā arī ir tikai maijiņa. tad huļi tu tam klausi un huļi tas tevi apmierina?
jā, es runāju dusmīgi, jo es nevaru nedusmoties uz cilvēku, kurš iznīcina sevi - kaut ko, kam ir bezgalīgs potenciāls uz skaisto un labo. kā zeme tādus vispār nes? protams, ka man pašam vēl daudz, kur augt, un to es ne brīdi nenoliedzu. nevienu brīdi neesmu uzstādījis sevi par kaut kādu tur ideālu or anything - arī es tikai meklēju vispatiesāko pasaules redzējumu, lai ko tas maksātu. un pirmais likums ir brīvība - nekaitēt citiem un neļaut kaitēt sev. tā kā dzīvojam noziedzības valdītā pasaulē, kur "viss ir maijiņa", ieskaitot realitāti, tad, bļe, dusmas ir pašsaprotamas. ok, kaut kad - ja "valsts" fanātiķi mani nenogalinās - es būšu atslābis un iemācījies dīlot ar to idiotismu mierīgāk. bet pagaidām, nepārkāpjot neviena tiesības, es uzstāju, lai netiktu pārkāptas manējās. quite simple.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?