Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-06-24 16:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:monsanto, vara, zombiji, ģmo

MonSatan
Postošākā slimība pasaulē: Monsanto (īsa vēsture). Ļoti ieteicama literatūra - sevišķi tiem, kuri uzskata, ka ļauni cilvēki nemēdz sarunāties (tās esot neiespējamas sazvērestības teorijas).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zivs
2014-06-24 17:21 (saite)
šitie mani tā besī, ka reiz pat aizsūtīju viņiem bezspēcīgu dusmu izvirdumu uz epastu.
nu tur, mirstiet bastardi ar visām ģimenēm...
jēga, protams, nekāda. izlasīja to noteikti parasts briļļains operators.
bet tvaiks tāds, ka varētu iet ar šahīda vesti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-06-24 17:33 (saite)
galnais cilvēkus informēt par svarīgo viņu pasaulē, ka neturpina piedalīties vēlēšanās un blenzt muļķu kasti. un visus tos fakinos troļļus, kuri veltījuši savu dzīvi tam, lai aizvērtu - gan garīgi, gan fiziski - tos, kuri cenšas atmodināt citus, tos arī derētu apgaismot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zivs
2014-06-24 17:41 (saite)
saprotu Tavu attieksmi pret vēlēšanām, bet nepiedalīšanās ir vairāk ar filosofisku ieguvumu. realitātē šādi izgāzt vēlēšanas (bez speciālas organizēšanas) nav iespējams, tikai palielināt iespēju amatos redzēt vismazāk vēlamos cilvēkus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-06-24 17:48 (saite)
Vismazāk vēlamie ir paši amati. Makes 0 difference. Ļaunums valda ar atbalstītāju piekrišanu, un nav starpības, vai tie atbalstītāji sauc sevi par Tautpartijiešiem vai Nacionālpievībistiem vai Pčolistiem. Visi viņi tic vienai un tai pašai reliģijai, vienam bulšitam: ka agresori un varmākas viņu verdzību padarīs kaut kādā veidā mazāk verdzisku - kaut gan binārajā skalā paši jau sen izdarījuši 100% izvēli par labu verdzībai.
Vnk veselā saprāta, principa jautājums, nav runas par kkādu "spītēšanos" vai tml. pozu. Citādi tiem, kuri pārmet nevēlētājiem, varētu pārmest to, ka viņi nepietiekami spēcīgi atbalsta Romas Katoļu baznīcu vai Luterāņu draudžu izplatīvu, vai varbūt G12 grupas Vasarsvētku draudzes, kuras taču tik daudz laba nes cilvēkiem, un vēl jau vajadzētu ziedot Kristīgajam Radio, un bērnu zombēšanas misijām mazpilsētās, un, un, un... Vienīgā atšķirība tāda, ka baznīca draudēja ar elli, bet valsts - ar vardarbību un iesolodzījumu. Tāds pats bulšits - principā, pamatā, īstenībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zivs
2014-06-24 20:30 (saite)
"Vnk veselā saprāta, principa jautājums"
nu jā, vismaz man top skaidra Tava pozīcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?