Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-06-13 10:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bitcoin, nauda

Bitcoins Seized From Silk Road to Be Auctioned

The U.S. government will start selling one of the largest caches of bitcoins, seized last year from the illicit Silk Road marketplace, triggering a decline in the virtual currency’s price.

A partial auction for 29,656 bitcoins will be held this month, the U.S. Marshals Service said in a statement yesterday. A total of about 144,341 bitcoins, worth about $86 million at current prices, was transferred to the agency from the FBI, the authorities said.

The hoard for sale represents part of the bitcoins seized in October when Silk Road’s operator, Ross William Ulbricht, was arrested and charged with conspiracy to commit computer hacking and conspiracy to launder money.


etc.

Kā jums šāda naudas atmazgāšanas shēma? "Valsts" darboņu atņemta nauda pēkšņi vairs nav netīra.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2014-06-13 12:40 (saite)
ai, tas vēl normāli. man drīzāk nepatīk tā liekulība, ka pārtvertās narkotikas valsts vēlāk laiž apritē caur izpildvaras zemākajiem slāņiem, mentiem un tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-06-13 12:46 (saite)
tur taču liekulība liekulības galā - visa "varas" sistēma turas tikai un vienīgi uz meliem un bailēm. tāpēc arī cepos par it kā tik netveramu un vispārīgu lietu kā "vara", jo tās paspārnē katrs drīkst izveikt burtiski jebkādu vardarbību. kontrolē ne jau tikai dragus, bet - pat lielākā mērā - pārtiku, mājokļus, pārvietošanos, pat domāšanu un teju neaprakstāmu virkni citu lietu. ja reiz mums jādzīvo, tad labāk to darīt atbilstoši saprātam, brīvi, līdz ar ko, lai netaisītu no sevis muļķi, jāizravē no sava prāta pilnīgi visa tā viltus ilūzija par kādu tiesībām uz vardarbību. tie paši menti, tādā ziņā, ir godīgi un patiesi pelnījuši nāvi, un ņekuj atbalstīt viņu varmācīgos bizīšus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diskurss
2014-06-13 20:46 (saite)
ja? tiešām? neiznīcina kā kontra cigaretes un alko?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?