Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
kūl :)
jā, vot, tos citus saprast - to laikam tiešām cilvēkiem kļuvis grūtāk darīt. biš par mīkstu dzīvojam, biš par komfortablu, biš par nabadzīgu, biš par gļēvu, biš par bezjēdzīgu. pastāv objektīva realitāte - ieskaitot mūsu psihes, un psihe darbojas pēc noteiktiem principiem, tur ir savs mehānisms - smalks, bet katram pieejams, tepat ķermenī. tad, iepazīstot to savu psihi, kura mums, cilvēkiem, ir līdzīga (izņemot tādus izņēmumus kā psihopāti), tāpēc saprast būtībā var katru - kamēr tu saproti pats sevi. un tie, kas grib varu (bieži - tie paši psihopāti, vai tad vnk gļēvi muļķi, kuri dziļākus principus par verga algu nespēj iedomāties), kontroli pār citiem un drošību no augšas (nevis brīvprātīgā indivīdu kopībā jeb vnk freeendz), sevi nesaprot, tie ir cilvēki ar sakropļotu emociju spektru. un to, btw, sistemātiski ģenerē gan masu mediji, gan datorspēļu industrija, gan citi eiģēniķi - un tad aizvien vairāk garīgi aprobežoto, kuriem darbojas tikai varaskāre vai gļēva pakļaušanās, atbalsta kaut kādu nebūt sistēmu, nedzīvu, nedabisku, piespiedu organizācijas metodi, lai vai nu dabūtu kontroli pār citiem, vai atdotu to citiem (jo daži, kā redzam, piemēram, eiroparlamentā strādājot tīri naudai, kaut gan vergs kā savu stiprāko pusi drīzāk redzēs varmācību nevis draudzību, līdz ar ko, ja kādreiz izlauzīsies no savas verdzības pēc savas aprobežotās sapratnes (nevis to paplašinot), tad ātri vien iemanīsies vicināt pātadziņu).
starp citu, runājot par eiģēniku jeb ģenētisko elitismu, gribētu piezīmēt, ka visi elites plāni, kas man zināmi un pārliecinoši, ved uz depopulāciju (google: depopulation). naudas viņiem ir praktiski bezgalīgi daudz (to konstanti drukā for free), tās viņiem netrūkst. tas, ko tā psihopātu elite grib, ir īstenot savus egomaniakālos sapņus par Utopiju, kurā ir krasi nodalīti valdnieki un "lopi", un "lopus" vajag tikai tik daudz, lai pilnībā apkalpotu Kundziņus. un, jo vairāk no garīgi veseliem cilvēkiem izmirst, jo lielāka iespējamība attīstīt pilnīgi psihopātisku pasauli - vai vismaz tādu, kuru nenotraipa kaut kādi mīloši vai priecīgi cilvēki: psihopāta vienīgā bauda ir kontrole, gļēvuļa - drošība. beigās tur iznāk teicama simbioze, tikai jāselekcionē optimāla sabiedrībiņa. tā nu to cilvēku skaitu, cik var noprast, ir plānots samazināt ar visdažādākajām metodēm - no dragu aizlieguma (apšaut/apcietināt "narkomānus") līdz indēšanai (kaut vai ar pārtiku (look up Monsanto)), no depresīvām pašnāvībām (neatbilstība fiktīvajiem sabiedrības standartiem (a ļa mode), kurus arī nediktē tante no Viļāniem) līdz idiotiskām kļūdām (too much TV, sadirsta riska un atbildības izjūta), utt.
kroč sūdu ir daudz un ir, par ko cīnīties, jo labs ir labs un ļauns ir ļauns - un ir laba attieksme un ir slikta attieksme, līdz ar ko ir labi, principiāli, atvērti, dzīvi cilvēki, un ir ļauni, aizspriedumaini, akli un pusmiruši zombiji. protams, tur ir gradācija, bet vienmēr jātiecas uz labo, jo tas ir labais objektīvi, tā ir visu lietu harmonija. līdz ar to būtu naivi teikt, ka nav svarīgi, kā cilvēki domā vai ko viņi dara tajās debesīs - ja tas ir reāls ļaunums, tad nav pamata izlikties, ka "katram ir sava taisnība", lai tikai nebūtu jāpastāv par to, kas šķiet patiess, bet vēl nav saprasts pietiekami, lai uz to paļautos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?