Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-03-15 17:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:eiropa, gradualism, krievija, putins, rokfelleri, rotšīldi, ukraina, zombiji

toy soldiers off to war
Karoč Krievija ir sūds, Eiropa ir sūds, Amerika ir sūds, arī Ukraina, kā jau visas varas, ir sūds. Tajā līmenī nav puses, par kuru iestāties. Pret - gan.
Tikmēr citā līmenī - nu pikniku būtu uztaisījuši, uzpīpējuši miera pīpi, parunājuši un nodedzinājuši valsts ēkas un bankas. Viss. Miers. Bet nē - jācepas par Putina, Amerikas un Eiropas propagandām. A Rotšīldi, Rokfelleri un Putina eirāži vnk ņirgājas par tiem muļķiem, kuri iet uz ielas darīt cits citam pāri, jebkurā gadījumā ar vienu un to pašu mērķi - kustināt finansiālo, politisko, u.c. ietekmi pēc iespējas tālāk prom no sevis, pēc iespējas tuvāk tās vardarbības saimniekiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2014-03-15 17:22 (saite)
Iestāšanās "pret" Viņu valodā tiek tulkota principiāli kā "antisociāls tips".

Tas viss arvien vairāk sāk izskatīties pēc kārtējās sazvērestības teorijas par kārtējo pseidomolotovrībentroppaktu, kur ASV, ES, UKR un RU dala picu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-03-15 17:23 (saite)
karš ir baņķieru desa uz maizes. te tie baņķieri saduras - asv/eu/ru

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2014-03-15 17:29 (saite)
es teiktu, ka no vienas puses iesaistītie noteikti ir SVF un PB, no ES kaut kāda eiropas monetārā pārvalde (nezinu, kas mums tur ir) un no Krievijas puses viņiem tipiskās imperiālistiskās "a tak že možna" intereses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-03-15 17:55 (saite)
Cik saprotu, SVF, PB un ES ir Rotšīldu klubiņš. Amerika pieder Rokfelleriem. Nu, un Putins tipa tur kopā ar Ķīniņu cenšas spiest kko pretī. Tā kā viņiem visiem (vismaz Rotšīldiem un Rokfelleriem) ir kopīgas intereses (NWO), tad uz to tas viss arī ved. Putina pozīcija man vēl nav skaidra - vai viņš iet kopā ar to plānu, vai tomēr nē. Padomju Savienību uzcēla Rokfelleri, 90o gadu bizness Krievijā uz 99% ir Rotšīldu radīts (visi dabas resursi, ražošanas etc.). Ko tur tas Putins tagad sadomājies - nezinu. Varbūt nemaz nav tik neatkarīgs, kā varētu domāt. Lai vai kā - karš visiem ir vajadzīgs un izdevīgs - izņemot tos 99% sabiedrības, kuri vnk neskaitās. Sou, natural progression towards Utopia.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?