Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-02-28 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Partijas avīze
Redzēju avīzi "Diena". Drausmīgs sūds, nav vērts kko tādu lasīt - ja nu vienīgi tam, lai iečekotu, kādā pakaļā šitā sabiedrība ļāvusi sevi iesūkt.
Enīvei, tajā propagandas lapelē bija tāds varonīgs raports par to, ka no 2020. gada beidzot tad izglābšot jauniešus no pīpēšanas sērgas, aizliedzot visas smaržīgās tabakas, sākot ar mentolenēm, beidzot ar tinamajām (dažas ūdenspīpju tabakas (laikam jau ECB komisāru iecienītākās) laikam palikšot atļautas), un palielinot varas rūpjpilnos brīdinājumus par personīgās izvēles kaitīgumu uz tabakas produktu iepakojumiem no 30%/40% priekšā pakaļā uz 65% katrā pusē. Jo, redz, to smaržīgo tabaku laikam pīpē tikai zīdaiņi, kuri vēl neprot izdarīt izvēli.

Visas labbūtības pamats ir personīga izvēle. Nekas to nevar aizstāt. Taču ir kaut kas, kas to var nopostīt - un šis postošais spēks ir tas, kuram ļaudis aizvien vairāk atdod savas dabiskās tiesības uz savu dzīvi un izvēli. Un nav brīnums - iedod velnam mazo pirkstiņu, paņems visu roku. Valsts viennozīmīgi ir kļūda jau pamatā. Cerēt, ka tā tevi "sargās no sliktajiem", nozīmē, ka drīz vien tu pats būsi tas sliktais un pats būsi "pasargāts" no sevis.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?