Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-01-22 14:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kārtība nosargāta!
Pasta nodaļā atrastā viela visticamāk ir līme
2014. gada 22. janvāris

Šodien Valsts policijas darbinieki saņēma informāciju, ka Mārupē vienā no Latvijas pasta nodaļām aizdomīgu sūtījumu dēļ, iespējams, saindējušās divas darbinieces. Pēc sākotnēji veiktās pārbaudes izrādījies, ka sūtījumos visticamāk bijusi līme.

Zināms, ka no rīta, ierodoties darbā, darbinieces pasta nodaļas telpās sajutušas nepatīkamu aromātu, taču tā kā tas nav traucējis strādāt, viņas sākušas darbu.

Tomēr, atrodoties telpās ilgāku laiku, darbiniecēm pašsajūta pasliktinājusies. Brīdi vēlāk viņas konstatējušas, ka divām pasta pakām radusies sūce un sapratušas, ka šīs pakas ir aizdomīgās smakas avots. Esot pakas tuvumā simptomi pastiprinājušies, tādēļ darbinieces izsaukušas operatīvos dienestus un brīdi vēlāk nogādātas ārstniecības iestādē.

Šobrīd policija pārbauda notikušā apstākļus, taču pēc pakas apskates konstatēts, ka tajā atradusies līme, kuru parasti izmanto laivu vai citu stiklšķiedras izstrādājumu līmēšanai. Zināms, ka šie sūtījumi pasta nodaļā saņemti iepriekšējā dienā un pasta telpās bijuši visu nakti.

Sagatavoja:

Toms Sadovskis
Valsts policijas
Sabiedrisko attiecību nodaļas
vadītāja vietnieks
Tālr. 67219872
Mob.tālr. 27878155
toms.sadovskis@riga.vp.gov.lv


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]phz
2014-01-22 16:39 (saite)
Un «Suņa stundas» jaunais hits ir gatavs :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-01-22 16:39 (saite)
Mēs neapzināmies, kādā informācijas badā mēs dzīvojam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?