Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2013-04-26 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Īstie džeki 'n sūds...
Īsti džeki nelasa instrukcijas. Īsti džeki nelūdz padomu. Īsti džeki vēsi runā par verķi, kuru lauž ar nepareizajiem instrumentiem, un nepārtrauc lauzt, līdz vairs nav lieku detaļu. Tās var pieskrūvēt vienalga kur - lai tikai pārāk skaļi negrab. Īsti džeki var uzbūvēt jebko. Vēlams - jebko. Konkrētība ir mīkstajiem. Konkrētība ir fleksibilitātes trūkums. Gultni var uzskrūvēt arī uz riepas, ja labi grib. Un, ja rokas aug no pareizās pakaļas. Īsti džeki močī, līdz rokas ir vienlīdz notraipītas ar netīru eļļu, asinīm un sviedriem, un tad ar tādu augšāmceltā mesijas vienaldzību iet mazgāties. Vairs negrab. Sēdeklis vairs nav, toties ir jaunas kājas bremzes - pie zemes piespiežams sēdeklis, kas ļoti labi turas taisni starp spieķiem. Īsti džeki nevienam nemaksā. Īsti džeki visu salauž paši.

utt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaukau
2013-04-26 23:11 (saite)
aaa, es pie Tevis vedīšu savu velo remontēt :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2013-04-26 23:58 (saite)
lol, es gan tā biš paš-anti-reklamējos, jo brīžam uz sevi sadusmojos par kaut kādu paša nemanītu nevērību - izdodas pastāvīgi salaist kko dēlī vai arī nepamanīt. bet, nu, mācos saprast smalku vectēvu laika riteni, līdz ar ko nākas saskarties ar pilnīgi citas paaudzes pamatīgumu un inženērijas jauneklības neveiklumu (mistiskas konstrukcijas, ar maģiju savienotas detaļas utt.). pie manis labāk vest vīnu, suni, kaut ko saplīsušu, par ko varētu vnk pamuldēt (piemēram, riteni), bet dot kauč ko remontēt - es nezinu, kādu atlīdzību nāktos prasīt (par darba gaitā sapistām detaļām vispār nerunājot). tāds, normal experimental hard kor.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaukau
2013-04-27 00:04 (saite)
vīnu, suni vai kko saplīsušu... hmz. man nav ne pirmā, ne otrā, bet es parasti salaužu lietas, man ir ķēriens uz tādām izdarībām :) un šodien varētu pamuldēt par saplēstiem velokurpju klītiem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2013-04-27 00:10 (saite)
klīšus nekad nav lietojis un kādu brīdi vēl droška neiznāks (negribēsies (kaut gan, kā jau ir, nekad neko jau vispār zināt, tur, nevar (un nevajag))).
bet pret laužožiem cilvēkiem mēdzu justies "nu, kamōn! neeeeeeee :-/" un tml, jo par spīti visam dzīves, sadzīves un iedzīves bardakam tomēr vērtēju kārtībiņu - vismaz savā telpā, līdz ar ko atnākt un salauzt neko nevajag noteikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaukau
2013-04-27 00:18 (saite)
es parasti laužu savas lietas :D [bet tas nav attaisnojums, un tā :) ]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?