Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2013-01-15 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dani


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]morloku_karalis
2013-01-15 12:25 (saite)
esmu vīlies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2013-01-15 12:26 (saite)
oj, nu beeeeidz! es kādas padsmit sekundes pagremoju to attēlu un novērtēju, ka čalis tomēr baigi fundamentāli savā elementā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2013-01-15 12:37 (saite)
es biju gaidījis čupās sakrautus kaut kādu Le Fanū un Bairona darbus, sukubu bildes pie sienām, tādus vai citādus neizdevušos nekromancijas eksperimentus izmētātus pa grīdu un tamlīdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2013-01-15 12:42 (saite)
Nu, pirmkārt jau, mēs nezinām, vai arī tādu tur nav.
Otrkārt, vismaz man nav radies iespaids, ka viņš būtu sevišķi... dziļš? Viņš tomēr ir stipri nocietināts narciss, kuram pats galvenais ir ārējais tēls, un to viņš, kā rādās, allaž noturējis sev ļoti apmierinošā formā, līdz ar ko nekāda pastiprināta dziļināšanās (teiksim, Kraulija stilā) nav bijusi nepieciešama.
Treškārt, cik atceros, tagad netā nemeklējot, viņš jau vēlāk kārtīgistudējis angļu valodu vai kā tamlīdzīgi, no kurienes tad arī visi tie kreizī krutie liriki (tīri vārdu lietojums un tml.) Domājams, ka, klausoties visus tos ansambļus, ieinteresē arhaismi un īpatnējas izteiksmes nianses, līdz ar ko tam kādā brīdī var arī pievērsties specifiski (studējot valodu).

Šķiet muļķīgi, kad šādus cilvēkus tipa idealizē. Šovs ir šovs. Aizkulisēs visi ir kropļi. Toties idealizēšana liecina, ka puisim izdevies. Un izdevies nenoliedzami - skaidrs, ka lielā mērā apskaužama pozīcija!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?