Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2012-11-25 00:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hood
Es jei bogu ticu, ka RHCP ir nenormāli sweet džeki, totāli kolosāli cilvēki, goda vārds. (Nu, labi es neko par viņiem nezinu.) Bet to mūziku, cik mēģinu paklausīties, mīlu tikai vienas dziesmas porcijās reizi retā reizē.
Tāda sajūta, ka viņi varētu būt mani labākie, superīgākie draugi, kuri varētu tiešām būt tik bagāti un slaveni, bet es vnk to būtu palaidis garām, jo viņu mūzika mani totāli neinteresē, presi nelasu un pohuj, cik tieši daudz naudas/slavas viņiem tur ir. Tā, ka besī ar viņiem tusēt pa vietām, bet kādreiz norm, ka paķer līdzi uz kkādu festu, kurš "skaitās sakarīgs, bet es jau nezinu".
Jea. Kroč... ja nenotiek suicīds vai kāds mentāls analogs, tad būtu jauki un iespējami kko tādu kādreiz vēl padarīt. LOL. Es šovakar atļaujos būt mazliet naivs. Citādi - kad tad vēl?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]217
2012-11-25 12:16 (saite)
Ai, nu Tu arī paspēji nolikvidēt to garo ierakstu pirms es paspēju iekomentēt.
Cik rakstu, tā arī nesaprotu - kam tas viss vajadzīgs. Tehnoloģijas ļaunprātīga izmantošana iekšējām vajadzībām.

Es agrāk būtu rakstījusi, ka vajadzīgs tiem, kas Tevi lasa.
Bet tagad esmu salasījusies Ayn Rand "Atlas Shrugged", jau gandrīz līdz galam, kaut kā mainās domāšana tās grāmatas ietekmē, liek visu ko pārdomāt un ieraudzīt no jauna lenķa.

un “I swear by my life and my love of it that I will never live for the sake of another man, nor ask another man to live for mine.” garā gribās teikt, ka, ja Tev pašam šķiet, ka nav vērts vairs rakstīt, tad droši vien arī nav vērts. jo kaut ko ir vērts darīt tikai tikmēr, kamēr pašam tas sagādā enjoyment vai arī kaut kādas iekšējās sūdīgās lietas samazina.

Tehnoloģijas ļaunprātīga izmantošana iekšējām vajadzībām šajā gaismā šķiet viens no jēdzīgākajiem iemesliem vispār, kāds vien var būt rakstīšanai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]217
2012-11-25 12:26 (saite)
ha, vēl tikko piefiksēju, ka tā grāmata baigi mainījusi kko manī iekšā vēl arī tā, ka agrāk būtu atkal baigi apvainojusies par to, ka Tu neko neatbildi uz komentāru, un pēc laika izdzēsusi to

bet tagad kkā pēkšņi vienalga, jo vienkārši gribās darīt/rakstīt lietas tāpēc, ka vienkārši gribās viņas darīt/rakstīt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?