geiša transformācijã - kādam ļoti negāja [Jaunākais|Draugi|Par sevi|Laikā un telpā]
planeeta

Links: Piebildes un iebildes | Cibas lenta | Piegružot infotelpu | gadījuma sakari | Varbūt mazu aptauju? | ...

kādam ļoti negāja [Feb. 21st, 2012|02:03 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Seminārs notika mazā kamīnzālē ar zemiem griestiem. Lektors bija liela auguma vīrs, kurš acīmredzami nespēja ierakstīties mērogos.

Viņa pērkondārdošā balss, izdvešot standarta icebreaking jokus, tricināja sēdētāju muskuļus, un viņi, iekrampējoties krēslos, lēnām šļūca vai liecās atpakaļ.
Viņš laikam bija tuvredzīgs, kas rezultējās ar ciešu ieskatīšanos katram dalībniekam acīs un viegli mulsinošu distanci, kad skatiens vērsās uz lapiņām pie dalībnieku krūtīm.
Trakākais sākās pēc iepazīšanās. Viņa žesti grāva miniatūro pasauli - lidoja krūzes, krita tāfele, vinš pats klupa pret neko. Dalībnieki taisīja totalizatoru, kurš priekšmets cietīs nākamais.

Tā bija mokoša daļa. Viņš viņiem kaut ko prasīja, veidojot sarakstus uz tāfeles, dimdinot n-tās reizes "jā pareizi!!! Bet vēl?". Nevienam nebija īsti skaidrs, ko viņš īsti grib dzirdēt. Dalībnieki palika uzbrūkoši.

Vadītāja pārtrauca šo farsu, izsludinot pauzi. Iesaucām lektoru darba telpā. Sākām stāstīt kaut ko par balss tembru, akustiku, komforta zonām, noskaņojumu identifičēšanu. Viņš, nabags, sanervozējās, paņēma sulas paku, sāka kratīt, lai vienmērīgi samaisīto saturu ielietu glāzē. Kā izrādījās, korķis nebija kārtīgi uzskrūvēts, dzeltenais šķidrums pārklāja viņu, galdu, dokumentus uz tā un... datoru. Viņa datoru...
LinkKo teiksi? ;)

Comments:
From:[info]eermaniitis
Date:February 21st, 2012 - 02:18 pm
(Link)
nabadziņš - neīstais cilvēks nepareizajā vietā ;{
From:[info]formica
Date:February 21st, 2012 - 02:40 pm
(Link)
radis uzrunaat stadionus?
From:[info]eermaniitis
Date:February 21st, 2012 - 02:51 pm
(Link)
drīzāk radis aiz galda strādāt un izvilkts svešā vidē, jūtas kā ne savā šķīvī
From:[info]unpy
Date:February 21st, 2012 - 02:51 pm
(Link)
Tā gadās. Pat augstākās raudzes profiem gadās paslīdēt un kaut kādu cilvēcisku, banālu iemeslu dēļ neierakstīties apkārtējā vidē. Tad, kad uzkāpts uz ierastajām sliedēm un sākts ripot, tad jau ir par vēlu.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:February 21st, 2012 - 03:06 pm
(Link)
man patiesi kļuva viņa žēl..:/ (bet ķecerīgi iespurdzos gan, jāatzīst)

hackers counter system
TunT counter v=0.09