Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2004-09-22 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ibio-rio, viņiem tur toč' vajag visiem normāli pa purnu sadot! Būtu nodarbojušies ar jautājumiem par to, ka pensionāri mirst badu & ielas pilnas ar bērniem-bomžiem, bet nē...

Šodien Saeimas Sociālo un darba lietu komisija atbalstīja izskatīšanai otrajā lasījumā grozījumus likumā "Par tabakas izstrādājumu realizācijas, reklāmas un lietošanas ierobežošanu", kas paredz būtiskus ierobežojumus smēķētājiem. Komisija atbalstīja visus Tautas partijas deputātes Antas Rugātes iesniegtos priekšlikumus minētajam likumam. Šie priekšlikumi paredz aizliegt smēķēt pie ieejas valsts un pašvaldību iestādēs, darba vietās un koplietošanas telpās, izņemot telpas, kas speciāli nodalītas smēķēšanai.
Tika atbalstīts priekšlikums aizliegt smēķēšanu sabiedriskajos transportlīdzekļos, arī taksometros.
Tāpat smēķēt nevarēs diskotēkās un deju zālēs, izņemot telpas, kas speciāli nodalītas smēķēšanai, un pludmalēs.


Un labākais - Komisijas sēdē bijusī veselības ministre Ingrīda Circene (JL) rosināja aizliegt smēķēt uz ielām visā Vecrīgā, bet viņas kolēģe Silva Bendrāte (JL) rosināja aizliegt smēķēt visā Rīgas vēsturiskajā centrā.

Nevaru iedomāties pārāk daudz normālu krogu/bāru V-rīgā, kur būtu iespējams izpildīt prasību pēc atsevišķas telpas smēķēšānai. Nu, piemēram, iedomājaties par "Pulkvedi". Cik jauki - drīz, droši vien, pēc komandas arī tur dzersim, piemēram, pienu, un sūkāsim čupa-čupus.

Bļin, kas trīc par savām plaušām - lai nelien tur, kur nevajag, ieslēdz mājās maģi & dejo svaigi vēdinātos apstākļos!!! Es esmu reāli nikna.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?