Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2007-11-07 10:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nabaga mājssaimniece :)
It kā vispārzināms fakts - reklāmas ne vienmēr stāsta gluži patiesību. Bet (reklamščiki un citi viedie ) - pastāstiet, vai tiešām tas ir normāli, ka tu, muļķa patērētājs, saņem 0% no tā, kas tur tiek solīts? Mans gaužām banālais piemērs - "Tiret" - līdzeklis, kurš attīra jeb "izēd" aizdambējumus no caurulēm. Šajā gadījumā virtuvē ir aizštopējusies izlietne un, pirms mudināt vīrieti ķerties pie samērā nepatīkamiem un ķepīgiem šīs problēmas risinājumiem, es (pāris reizes pēdējo dienu laikā redzējusi "Tiret" TV reklāmas rullīti) iegādājos un vakar vakarā tajā trubā iegāzu puspudeli "brīnumlīdzekļa". Protams, pēc šāda ievada jums visiem ir skaidrs, ka rezultāts līdzinājās apaļai nullei un šorīt izlietne bija tieši tikpat nosprostota kā vakar un pēdējo nedēļu (mēs gandrīz neko neēdam mājās, tā kā ar trauku mazgāšanu nav tik traki:)).

Un, kad es tā padomāju, k.kad man bija issue arī ar "Cillit Bang" un vannas istabas flīžu šuvojumiem, kurus es naivi gribēju pataisīt tīrus un skaistus - kā tas onkulis to darīja reklāmā.

Wtf - uz kā balstās šis bizness? Vai tiešām tā nenormālā reklamēšana ir ar mērķi, lai katrs attīstīto valstu iedzīvotājs nopērk katru to draņķa līdzekļa paveidu tikai vienreiz? Jo es, piemēram, pilnīgi skaidri zinu, ka šajās reklāmās viņi, atvainojiet, d&^% bumbiņas, un es nekad vairs nevienu no šiem produktiem savā grozā neielikšu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2007-11-07 11:03 (saite)
trubām- tīri labi bija vnk krievu ražojuma kurmis, tas kā trešais lietotais līdzeklis praksē atzīts par labu esam

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2007-11-07 12:42 (saite)
To riktīgo "krotu" vairs nekur nemaz nevar nopirkt, man domāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aginja
2007-11-07 11:16 (saite)
Es akal Tiret atzistu par ljoti labu esam. bet varbut man prasibas mazakas, un nostrada taa, ka prieks. Jo mums ir toletes izlietnei nikjis aizdambeties un tad es ieleju izlietnee, dushaa, un virtuvee un viss aiziet kaa smeereets.
Tomer shiis teemas sakara, jasaka, ka viilos Ajax jaunajaa briinumliidzeklii, kuru nopirku, lai dabutu savus katlinjus spozhus un tiirus. Sheit naaca talkaa viiramaate ar savu daudzgadeejo majsaimnieces pieredzi un dikti labs berzhamais lidzeklis ir Cif cream ( dzeltens ar zalju korkjiti).
bet vispaar.. ak shiis sadziiviskaas runas:)

(Atbildēt uz šo)

doma par produktu, kura vēl nav
[info]friday
2007-11-07 13:04 (saite)
atkritumu kastes mošķu iznīcinatājs, drīkst iemest "miskastē" neatvērtu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: doma par produktu, kura vēl nav
[info]pink_dust
2007-11-08 10:52 (saite)
:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diana
2007-11-07 18:40 (saite)
Mani vienkārši traku padara fakts, ka reklāmās viņi tās sērskābei pielīdzināmās vielas lieto ar basām rokām. Nu vai tiešām tik liels būs morālais un finansiālais kaitējums, ja sieviešu trauslās, glītās rociņas gumijas cimdos paslēps???

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?