Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2005-01-31 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:baltkvēle

progress, bļe
Neko tizlāku kā LU jauno elektronisko pieteikšanos studiju kursiem manas acis nav skatījušas. Nelgas, varēja vispirms uztaisīt sistēmu, kas darbojas un pēc tam mēģināt ieviest kaut kādus jaunumus.

upd.: ibio-rio, un tieši tad, ka man teju-teju jābeidz savas studenta gaitas, parādās arī sakarīgi (vismaz pēc nosaukuma) C daļas priekšmeti, kuriem, diemžēl, pieteikšanās drusku nokavēta. Nespīd man latviešu teātra vēsture, nedz arī īsais kurss teātra kritikā :(((



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]melora
2005-01-31 22:57 (saite)
Neizdevās? Tagad jau vajadzētu būt kārtībā. Man izdevās pieteikties jau kaut kur tās pirmās pirmdienas pēcpusdienā. Sakiet, ko gribat, tomēr ir labāk nekā piecas stundas stāvēt uz kāpnēm un ģībt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2005-01-31 23:06 (saite)
Es vnk pirmajā brīdī nekā nesapratu, kas un kā jādara, pie tam man brīnišķīgajā LUIS'ā, kas ir brīnišķīgs pats par sevi, jau kuro reizi vienā 2.kursa priekšmetā uzpeld parāds, kuru toreiz bez problēmām nokārtoju, bet vēl pēc tam LUIS'a "gludās darbības" dēļ - likvidējusi kādas 3 reizes atkal & atkal no jauna sagaidot pavasara sesiju un tad skraidot n-tās reizes ar speciālu protokolu pie tā pasniedzēja. Vispār ienīstu LU nesakārtoto birokrātiju kopumā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2005-02-01 15:04 (saite)
Nu, man ļoti labi viss izdevās. Biju apmierināta. Pat LUIS paroli atradu :)))
Bet C daļas ātri beidzās arī uz papīra bakalauriem. Maģistriem gan tādas ekstras kā C laikam vairs nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2005-02-01 16:47 (saite)
Škrobe jau tāda - būtu laicīgi atjēgusies, moš' būtu to savu dikti iekāroto teātra vēsturi dabūjusi, jo tur uzņem 50gab, a es, tikai vakar pieslēdzoties, tiku rezervē kā 10mitā... Un agrāk, kad bija uz papīra, piedāvājums gan skaitliski gan saturiski tā C daļām bija mazāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?