Knapsieri forever |
[2016-01-18|22:30] |
Man patīk ēst viegli savecējušu ēdienu, tas man ļauj priecāties par manu spēcīgo gremošanas sistēmu, kā arī dot pretsparu sapuvušajiem Rietumiem, kur, kā dzirdēts, ledusskapī valda derīguma termiņš un nākamajā dienā pēc tā beigām viss tiek mests ārā. |
|
|
Komentiņi: |
Kas: | po |
Cikos: | 2016. gada 19. Januvāris plkst. 00:50 |
---|
| | | (zibenstaka) |
|
O, vismaz viens ar iekšām!
Mh, manam tēvam arī bija tāds hobijs. Man gan ir cits - ļoti kontrolēt un menedžēt ledusskapja saturu tā, lai netiktu pieļauts lielais grēks Izmest Ēdienu.
Kas: | po |
Cikos: | 2016. gada 19. Januvāris plkst. 01:19 |
---|
| | | (zibenstaka) |
|
Ļoti noderīgas iemaņas - kara laikā nebūs par jaunu jāpierod.
Tas jau tas pats princips - ēd visu neatkarīgi no derīguma termiņa un nekas nebūs jāmet ārā! :)
man nepatīk, ka sapērku lieki, ja reiz nepaspēju apēst laikā
Vari pievienot krāna ūdens dzeršanu (visās iespējamās vietās) un visa zemē nokritušā ēdiena apēšanu. Tas viss jādara ar patiesu baudu!
Krāna ūdeni dzeru daudz kur, nokritošo ēdienu gan ne visai. Ir vieta uzlabojumiem, jā! | |