19 October 2008 @ 11:28 pm
 
Es vakar nopirku kazas sieru. Un sapratu,ka nezinu, kā to lai ēd. Sāļš, stiprs. Tāpat ēst nevar. ar vīnu?
 
 
( Post a new comment )
Strēlniece[info]str on October 20th, 2008 - 12:25 am
vispār jau kurš tad sāļš?
salātos
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 20th, 2008 - 12:33 am
man tas sāļums un stiprums salātos sitīs cauri par daudz.
tas ir kazas siers, kas tā arī saucas "Te tas kazas siers". Rimčikā nopirku. Nu toč nedomāju, ka garša būs tāda.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diana on October 20th, 2008 - 08:42 am
Ar rupjmaizi, man ļoti garšo, tikai grūti uzsmērēt, baigi ciets.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 20th, 2008 - 08:47 am
ēst vēl varētu, bet prasās uzdzert virsū. Kaut ko arī tādu nedaudz specifisku garšas ziņā.
(Reply) (Parent) (Link)
only after dark[info]tvarj on October 20th, 2008 - 12:37 am
sablenderee ar kefiiru - tas var buut gan uz maizes smeereejamaa konsistencee (atkariibaa cik pieliksi to kefiiru) gan dips prieksh nashkjiem, gan salaatu meerce ;)

p.s. kefiirs lai to saaljumu mazinaatu.

(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 20th, 2008 - 12:38 am
šito varētu arī izmēgina't. tiesa gan, tas siers nav tik daudz, lai blenderētu. tur jau man izškidīs pa visu blenderu, bet pamēgināt kaut vai eksperimenta pēc gan varētu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
only after dark[info]tvarj on October 20th, 2008 - 12:45 am
sajauc ar roku!

shitaa recepte ir no Lolitas Neimanes kraajumiem. tur gan kazas siera vietaa ir Feta siers (kursh kaa tu zini arii ir saaljsh) un es neredzu iemeslu kaapeec lai tu to nenomainiitu pret kazas sieru :) veel var pievienot kjirbju vai saulespukju seeklas un mm mm mmmmmm ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Lyr[info]lyrfeel on October 20th, 2008 - 01:23 am
Pētersīļus un baziliku ar... 8) Mmm
(Reply) (Parent) (Link)
[info]diana on October 20th, 2008 - 08:42 am
Tas būs grūti, šim sieram ir pilnīgi cita konsistence, ļoti ciets un stingrs.
(Reply) (Parent) (Link)