19 October 2008 @ 11:28 pm
 
Es vakar nopirku kazas sieru. Un sapratu,ka nezinu, kā to lai ēd. Sāļš, stiprs. Tāpat ēst nevar. ar vīnu?
 
 
( Post a new comment )
phoenix[info]phoenix on October 20th, 2008 - 12:38 am
šito varētu arī izmēgina't. tiesa gan, tas siers nav tik daudz, lai blenderētu. tur jau man izškidīs pa visu blenderu, bet pamēgināt kaut vai eksperimenta pēc gan varētu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
only after dark[info]tvarj on October 20th, 2008 - 12:45 am
sajauc ar roku!

shitaa recepte ir no Lolitas Neimanes kraajumiem. tur gan kazas siera vietaa ir Feta siers (kursh kaa tu zini arii ir saaljsh) un es neredzu iemeslu kaapeec lai tu to nenomainiitu pret kazas sieru :) veel var pievienot kjirbju vai saulespukju seeklas un mm mm mmmmmm ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Lyr[info]lyrfeel on October 20th, 2008 - 01:23 am
Pētersīļus un baziliku ar... 8) Mmm
(Reply) (Parent) (Link)
[info]diana on October 20th, 2008 - 08:42 am
Tas būs grūti, šim sieram ir pilnīgi cita konsistence, ļoti ciets un stingrs.
(Reply) (Parent) (Link)