19 October 2008 @ 11:28 pm
 
Es vakar nopirku kazas sieru. Un sapratu,ka nezinu, kā to lai ēd. Sāļš, stiprs. Tāpat ēst nevar. ar vīnu?
 
 
( Post a new comment )
Strēlniece[info]str on October 20th, 2008 - 12:25 am
vispār jau kurš tad sāļš?
salātos
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 20th, 2008 - 12:33 am
man tas sāļums un stiprums salātos sitīs cauri par daudz.
tas ir kazas siers, kas tā arī saucas "Te tas kazas siers". Rimčikā nopirku. Nu toč nedomāju, ka garša būs tāda.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diana on October 20th, 2008 - 08:42 am
Ar rupjmaizi, man ļoti garšo, tikai grūti uzsmērēt, baigi ciets.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 20th, 2008 - 08:47 am
ēst vēl varētu, bet prasās uzdzert virsū. Kaut ko arī tādu nedaudz specifisku garšas ziņā.
(Reply) (Parent) (Link)