phallus ([info]phallus) rakstīja,
@ 2008-12-24 21:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sapnis ziemas naktī
Ja man būtu iespēja uz kādu laiciņu kļūt par ko vien vēlos, es kļūtu par Romas imperatoru. Ne jau tikai varas, slavas un mantas, bet visu to izvirtības un uzdzīves iespēju dēļ.

Es jau iztēlojos, kā Romas impērijas karaspēks atgriežas no saviem ziemeļu sirojumiem ar seksa trofejām - jaunām un nesamaitātām ģermāņu cilšu meitenēm, kuras lemtas drātēšanai un pastāvīgai seksa verdzībai. Es izvēlētos sev 7 mauķeles, lai būtu sava meitene katrai nedēļas dienai. Es nesaudzētu nevienu no viņu caurumiņiem - pistu pežiņu, dupsīti un mutīti līdz viņa visa būtu pilna ar spermu. Katru nedēļu meitene pie manis būtu tikai vienu dienu. Pārējās dienas viņas iejātu gladiatori, kas pēc Kolizejā uzvarētas cīņas varētu iztukšot savu pāri palikušo enerģiju ģermāņu kucīšu pežiņās.

Bet īpaši man gribētos piedalīties Saturnāliju - seno romiešu ziemassvētku svinībās, kurās es kā Romas imperators liktu visiem pilsētas iedzīvotājiem piedalīties kailiem un uzbudinātiem. Es klīstu pa Romas ielām un pistu visas pežiņas, ko vien sastaptu un beigtu nevainīgu meiteņu mutītēs. Romas imperatora sperma ir īsts seksa nektārs un katras nevainīgas meitenes sapnis.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rubija
2008-12-25 13:11 (saite)
Ir tāda grāmata nesen iznākusi: "Romas imperatoru seksuālā dzīve" .

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]phallus
2008-12-25 14:09 (saite)
Hmm.. zinu tādu par pāvestu seksuālo dzīvi, bet par Romas imperatoriem būšu palaidis garām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?