Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2008-06-01 23:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien man iekoda pirmie šī gada odi.
Sen (vairākus mēnešus) nebiju braucis par Rīgas apvedceļu. Izbrīnīja luksofori vairākās vietās. Satiksmi pa apvedceļu tie protams traucē, bet laikam jau ir vienīgā iespēja šo ceļu šķērsot citiem transporta līdzekļiem.
Drusku pabildēju. Iepriecināja gan makro objektīvs, gan jaunais.
Garšīgi paēdu.

Vairāk nekā pieminama šodien nebija :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]envija
2008-06-02 13:00 (saite)
Luksofori uz apvedceļa ir super!
Tur vairs nekur nav korķu pie izbraukšanas uz apvedceļa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2008-06-02 13:18 (saite)
Tā varētu būt. Satiksme pa apvedceļu ir pārāk blīva, lai uz tā varētu vienkārši izbraukt vai to šķērsot. Vispār jau 2-līmeņu krustojumi tur prasās, un pats apvedceļš arī platāks, bet tik daudz naudiņas laikam nevienam nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aizliegts_v
2008-06-04 11:48 (saite)
Patiesībā apvedceļam nopietna rekonstrukcija prasās, pirms pāris nedēļām braucu, pļaķ, toč caur Rīgu labāk. Bet luksoforus uzlikuši tur, kur jau labu laiku bija melnie punkti. Kādreiz tak parasts krustojums bija arī ar Bauskas šoseju, vot tas bija kruta :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scope
2008-06-02 21:23 (saite)
Ja nemaldos, P. Timrots "Zebrā" baigi šamos nokritizēja, jo redz, Daugavas kreisajā krastā pamanās iztikt ar apļiem, bet labājā - tik luksoforus stutē augšā. Lielākā sāpe ir tiem, kam pie šitiem jāstāv vakara/nakts stundās, kad no pienākošajiem ceļiem satiksmes nav...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2008-06-02 21:42 (saite)
Apļi tomēr dārgāk maksā, un vietas vairāk prasa arī. Kaut gan, arī luksoforus var dažādus salikt, un, ja labi grib un naudiņas tam atrod, var tak zem asfalta cilpas salikt kas mašīnas konstatē, un luksoforus drusku inteliģentāk regulē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scope
2008-06-02 21:47 (saite)
Uzsvars uz "ja labi grib" ;)
Protams, ka aplis izmaksā vairāk, jo zemes platība lielāka nepieciešama, bet bij jau runāts, ka tāpat būs jātaisa 2-līmeņu šķērsojumi, kuriem ar vajag daudz vietas.
Bet nu labi, mani, par laimi tā puse maz skar.
Vairāk cepiens par Rīga - Jelgava, kur tagad stāda nākošos luksoforus, lai arī pēc dažiem gadiem plāno "autostrādi", kur atkal jau būs 2-līmeņu krusti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?