Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2007-11-18 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijas negatīvais tēls ārzemnieku acīs
Aizvadītajos gados ir tapuši gan videostāsti, gan dažādas kampaņas, tomēr tajās visās esam mēģinājuši akcentēt vienu un to pašu - Dziesmusvētkus, tauta, kura dzied, saulrietus un arhitektūru, alu un tautu meitas. Varbūt, ka tādejādi mēs tikai atražojam mūsu priekšstatus par Latviju, bet tas nebūt nav tas, kas mums par sevi jāstāsta un arī tas, ko vēlas dzirdēt citi. Ar šādu jautājumu pavasarī Latvija izvēlējās lūgt pasaulē zināmu valstu zīmolvedības eksperta Saimona Antholta padomu. Pirmie rezultāti ir tik pārsteidzoši, ka patiesība kādam varētu kost acīs.
Pilns teksts šeit.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2007-11-19 06:52 (saite)
Es gribēju komentēt, bet padomāju, ka esmu riebīgs un žultains, un ka nemaz man nevajadzētu teikt tādas lietas par Latvijas reklamētājiem un vārda nešanu pasaulē. Nav labi ņirgāties par tiem, kas "kaut ko" dara, vai ne? Nē, tā nav labi. Vajag klusēt, neko neteikt. Un klusēšanu jau šiem arī vajag. Tā esot piekrišanas zīme.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2007-11-19 10:28 (saite)
Savā ziņā varbūt pat labāk, ja šāds pētījums tomēr ir. Un ka tas ir nācis no neitrāla avota, kuru laikam būs grūti apvainot politiskā angažētībā. Kauč arī dārgi visticamāk tas izmaksājis, bet ilgtermiņā varbūt tomēr lētāk, nekā pašpietiekami drillēt Latvijas tēlu jau pierastajā veidā, bet pa tukšo patiesībā, kā izrādās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?