Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2006-07-27 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Miera baloži arī kakā.

:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2006-07-27 12:49 (saite)
Kas raksturīgi, retais no i-neta "miermīļiem" ir piedzīvojis pašnāvnieku uzbrukumu autobusā vai "katjušas" šāviņa uzkrišanu uz galvas; un nezin kādēļ šobrīd bojāgājušie libāņi izsauc viņos kvēlu sašutumu, savukārt pirms tam teroraktos bojāgājušajiem izraēliešiem viņi nekad nav pievērsuši nekādu uzmanību ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2006-07-27 13:03 (saite)
Retais no miermīļiem ir nelikumīgi apmeties mājā, kuras cēlāji ar nāves draudiem (un draudu īstenošanu) no šīs mājas padzīti, taču nav atmetuši vēlmi atgriezties tajā (ij mēģina visiem pieejamiem līdzekļiem to darīt).

Pie tam lielai daļai vietējo miermīļu cenčos ir teroristi (gan ne pašnāvnieki), kuri, ja būtu tikuši pie stingeriem un "katjušām", ne to vien darītu. Arī tolaik bij karmīļi, kuri ar prieku cīnījās pret teroristiem, sadzenot teroristu ģimenes lopu vagonos un deportējot, aber mājas nodedzinot (tb metodes tās pašas kas tagad, tikai tehnisku iemeslu dēļ mazākos mērogos). Vobšem tas gēnos laikam. Punkts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2006-07-27 13:15 (saite)
Tavas vēsturiskās analoģijas sāk palikt arvien jautrākas :))

Par "cionistu sazvērestību" pirmajā teikumā man nav, ko piebilst, tur tāpat viss ir skaidrs. Nebūs pirmā reize, kad teikšu, ka ar uzmācīgām idejām vajag uzmanīties ;)
Par visu pārējo - ir viena neliela problēma. Vienīgais, kas vieno šodienas Libānu un, teiksim, 1949.gada Latviju, ir tas, ka abos gadījumos bija civiliedzīvotāju upuri. Citādi - "mežabrāļu" kustība uz 1949.gadu bija stipri neaktīva, izsūtīšanas nebija militāras operācijas sastāvdaļa utt utjp.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2006-07-27 13:39 (saite)
Es par principu, kurš abās situācijās vienāds, aber tu par tehniskajām atšķirībām.

Par cionistu sazvērestību nudien nezinu - man šī aškenazu organizācija riebj ij tāpēc turos no tās tālāk.
"Problēma ir tikai tehniskajā aprīkojumā". Būtu mežabrāļiem hazballāhiešu bruņojums, aktivitāte būtu pavisam cita. (Starp citu, to pašu palestīniešu pretošanās 1949. gadā, salīdzinot ar latviešu mežabrāļiem, vispār bija pestīšanas armijas tamborētāju pulciņš.) Aber vairāk vai mazāk tiek vispāratzīts, ka izsūtīšana likvidēja mežā bāzēto teroristu atbalstu civiliedzīvotāju vidū, aiz kam pēc 1949. gada teroristu aktivitātes pārauga vienkārši sēdēšanā mežā. Tb princips - atņemt partizānu kustībai civiliedzīvotāju atbalstu - tiek izmantots partizānu kustību apkarošanā visā pasaulē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2006-07-27 14:19 (saite)
Nav tur vienādā "principa", ja par principu neuzskata Tavu vēlmi uz psiholoģiskām manipulācijām.
Uz 1949.gadu mežabrāļu aktivitāte jau bija nekāda.
Ņemot vērā to, ka iedzīvotāju skaidrs tikai Irānā, Irākā, Sīrijā, Libānā un Palestīnā 17 reizes pārsniedz iedzīvotāju skaitu Izraēlā (ok, var atskaitīt kristiešus Libānā), Izraēlas "civiliedzīvotāju atbalsta atņemšana" tiek veikta pārsteidzoši neefektīvi, bojāgajušo civiliedzīvotāju attiecībai nesasniedzot par 10.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2006-07-27 14:45 (saite)
Princips ir bruņotu formējumu pretošanās svešas varas spēka struktūrām. Aber pretošanās ir princips, nevis tehnieskie parametri, to tā kā vajadzēja zināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2006-07-27 15:01 (saite)
Šie "tehniskie parametri" ir daudz svarīgāki, nekā Tev gribētos, jo citādi sanāk, ka, piemēram, gan čečenu partizānu sadursmes ar Krievijas armijas un drošības spēkiem Čečenijas kalnos, gan uzbrukums Beslanai skolai ir viens un tas pats. Taču nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2006-07-27 15:13 (saite)
Juridiski ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2006-07-27 15:57 (saite)
Atsauci, lūdzu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?