Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2013-09-19 19:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labējie vs kreisie
Drusku palasījos vienus un otrus. Kreisie man nekad nav īsti patikuši un neiepatikās arī šoreiz. Nekas jau nav mainījies - atņemt un pārdalīt, jo valsts jau labāk par cilvēkiem zina. Tas, ka pēc pārdalīšanas visiem zūd motivācija strādāt, jo vieniem "lieko" ņem nost, bet citiem atkal nav jēgas strādāt, jo pabalsts no minimālās algas atšķiras maz, tas ir tāds sīkums, ka par to runāt nav vērts. Un kreisie par to nekad arī nerunā.
Gribu tomēr zināt, kādā vīzē vai makarā valsts labāk apsaimnieko naudu par katru atsevišķi ņemtu pilsoni. Rau, jau gadiem skan vaimanas par ārstu un medmāsu nepietiekamajām algām, par kompensējamo medikamentu nepietiekamību, par līdzekļu katastrofālu trūkumu medicīnā, bet tajā pašā laikā Talsos būvē jaunu slimnīcu, kamēr vecā slimnīca stāv tukša un neizmantota. Un nemaz ne tik veca, padomju laikos būvēta un nemaz ne sabrukšanas stadijā. Vietējie par šādu rīcību ļoti brīnās un brīnos arī es, kaut arī labi saprotu, ka atjaunotajā Latvijā no visām mākslām vissvarīgākā ir celtniecība.
Nu nedrīkst šādai valstij neviena lieka santīma dot!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2013-09-19 21:23 (saite)
Lūk, lūk, bieži vien skatos un līdz galam nesaprotu cilvēkus, kuri strādā Rīgā tikai tamdēļ, lai varētu strādāt Rīgā, jo nekam citam galīgi naudas nepietiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2013-09-19 21:26 (saite)
Iespējams, ka bez naudas viņu motivē vēl kas cits. Kaut vai lielas pilsētas atmosfēra. Vai attīstītāka infrastruktūra varbūt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2013-09-19 21:33 (saite)
Gan jau, ka - cilvēki savā vairumā tomer ir sociālas būtnes, daudziem patīk burzma un ņudzeklis, gan jau, ka psihologiem ir kaut kas par to sakāms:)) Vai biologiem - skaidrs, ka katra atsevišķi ņemta brētliņa tīri evolucionārā ziņā ir izdzīvotspējīgaka milzīgā žūksnī citu brētliņu, ja kaut kur tuvumā gadās barakuda:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2013-09-19 21:42 (saite)
Man atkal ir iestājies pretējais - burzma nepatīk. Kā darbs beidzas, tā gribas uz mājām. Un brīvdienās uz laukiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pukis
2013-09-19 21:48 (saite)
Nu ja, neies jau barakuda skatīties uz sīku brētliņu! Un tieši tāpēc es mitinos lauku mierā un klusumā. Vairāk svaiga gaisa, un neviens suns neliekas par tevi zinis.;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?