Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2012-09-24 10:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Novembrī notiks seminārs par globāla latviešu saziņas tīkla izveidošanu
Rīga, 24.sept., NOZARE.LV. Šī gada novembrī notiks seminārs par globāla latviešu saziņas tīkla izveidošanu, biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) Informācijas centra vadītāja Sanita Blomniece.
Plānots, ka seminārs notiks 12.novembrī Rīgā.
"Semināra mērķis ir noskaidrot, kāds mediju saturs uzrunā ārzemju latviešu kopienas Īrijā, Lielbritānijā, Vācijā, ASV un citā valstīs, diskutēt par satura izplatīšanas veidiem, kā arī radīt platformu informācijas un pieredzes apmaiņai dažādām iesaistītajām pusēm Latvijā un ārpus tās," teica Blomniece.
Pēc Blomnieces teiktā, seminārā piedalīsies ārzemju latviešu interneta portālu un laikrakstu redaktori, Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas pārstāvji, kā arī sabiedrisko organizāciju un valsts institūciju pārstāvji.
Semināru rīko NEPLP un Ārlietu ministrija sadarbībā ar latviešu diasporas institūcijām - Eiropas Latviešu apvienību un Pasaules brīvo latviešu apvienību.
===
Pasākuma rīkotāji ir vai nu nelabojami optimisti vai arī naudas zāģētāji. Cik man ir nācies piedalīties vai vismaz pavērot dažas Latvijas latviešu un ārzemju latviešu saskarsmes vietas, tur kašķis vien sanāk. Ārzemju latvieši Latvijas latviešus uzskata par komunistu samaitātiem un pārkrievotiem nejēgām un diedelniekiem, kas no dzīves neko nesaprot, neko neprot un pat negrib neko mācīties, bet Latvijas latvieši ārzemju latviešus - par naudas maisiem, kuru pienākums ir atpogāt kāpostu un tālāk nemaisīties procesā, jo tie no dzīves tāpat neko nesaprot, jo dzīvo tautisko tūdaliņu ilūziju pasaulē.
Arī valsts perzidents Bērziņš, kā izskatās, neko laipns pret ārzemju latviešiem nau.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2012-09-24 11:23 (saite)
Tātad otrais variants :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2012-09-24 11:37 (saite)
Maz ticams - pēc manas sapratnes, labi naudas zāģētāji vispirms izdomā, ka vajadzētu drusku pazāģēt, pēc tam izbīda pašu pasākumu, nemaz tik ļoti nealkstot plašas publicitātes, šis izklausās drīzāk pēc "dikti vajag ķeksīti", ja kaut kas pie reizes pazāģēsies, jauki, bet nez vai tā ir prioritāte:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?