Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2012-09-10 09:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nav nekā praktiskāka par labu teoriju ;-)
Līdztekus citām apmācībām par Nodarbinātības valsts aģentūras apmaksātiem mūžizglītības kuponiem bezdarba riskam pakļautās personas var apgūt arī mācību programmu par kosmisko taisnīgumu, reinkarnāciju un karmas likumu, cilvēka septiņiem ķermeņiem, individuālo horoskopu, smalko pasauli un tās iemītniekiem, tā svētdien informēja LNT raidījums «Top10».


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

zini
[info]jan09
2012-09-10 19:49 (saite)
pirms diviem gadiem sanāca darīšana ar NVA - visi normālie kursi, kā mehāniķi, autoelektriķi, elektriķi, kaut datorskrūvētāji, bijā jāgaida vismaz gadu...
ja esmu bez darba, man nav laika tam...

un vaina ir tieši NVA! tur tie treknie bebri tikai atsēž savu laiku, un viss

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2012-09-10 23:08 (saite)
Ok, man ir līdzīga pieredze ar NVA, pēdējā gan pirms vairākiem gadiem. Vienīgais, ko tur varēju saņemt konkrēti no manās tiesībās minētā, bija reģistrācija. Viss pārējais: kursi-- jebkādi -- bija jāgaida mēnešiem, līdz vajadzība pēc tiem un iespēja tos apmeklēt atkrita; kas tur vēl tika formāli piedāvāts -- psihologa konsultācija -- arī vēl pēc sazin cik mēnešiem. Nekādi pārkvalificēšanās vai atgriešanās darba tirgū varianti man kā elektroinženierim ar augstāko izglītību (un tobrīd faktiski -- tulkotājam) vispār netika izskatīti. Es pat teorētiski nevarēju iet elektriķu kursos, lai kaut vai atjaunotu kādas elektrodrošības kategorijas pielaidi. Bet ne jau to es gribēju pateikt, bet gan to, ka nav ko gaidīt no NVA, ka tā risinās darba devēju vai meklētāju problēmas. Ja ir enerģija -- var cīnīties ar viņiem vai, kas attiecas uz darba devējiem, sadarboties kursu veidošanā. Ja NVA palīdz atrast darbu vai kursus, ok, ja nē -- jāmeklē citi varianti. Un viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?