Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-11-13 09:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir viegli krieviem pārmest latviešu valodas neprasmi, bet paši latvieši jau nav daudz labāki. Visu šo gadu ir bijis par maz, lai Ufo (tas, kurš Kaspars Upacieris no Radio SWH) iemācītos daudzmaz pareizi latviski runāt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2011-11-13 17:25 (saite)
Un tomēr - es labāk klausos Ufo, nekā Šipkēvicu. Tīri kā cilvēks Ufo ar saviem trūkumiem man šķiet nekaitīgāks kā visi citi Swh tirliņi. Subjektīvi. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-11-13 18:30 (saite)
Saturs ir pavisam cits jautājums. Šajā salīdzinājumā es arī labāk Ufo klausos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2011-11-14 08:46 (saite)
Lūk ne saturiskā ziņa es domāju. Ir virkne cilvēku, kurus klausoties, paliek smagi dēļ viņu valodas, pat ja viņi izsakās pareizāk. Saturu es te nedomāju. Šipkēviču klausīties man ir kā kalnā kāpt. Liekas, ka valoda samocīta - klūp un krīt, es pat nejaudāju saturu uztvert. Ufo - jā piekrītu - tālu no pareizā, bet tomēr viņam es piedodu, jo uztveru vieglāk viņa pausto domu. Nemocos klausoties. :) Bet es neaizstāvu, jo Ufo vienkāršība nereti pāraug prastumā - tad es griežu prom. Lai gan reiz mums vienu jaungada pasākumu vadīja Ufo - viens pats. Biju sagatavojusies uz prastiem, jēliem jociņiem. Ne tuvu tā nebija. Korekts un jauks vakars bija. Pat nevarēja salīdzināt ar citām reizēm, kuras vadīja profesionāli aktieri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-11-14 12:56 (saite)
Man atmiņā ne pārāk sen dzirdēts raidījums "Ar dziesmu par dzīvi", kur viņš bija tik salds, ka jau šķebināja klausīties. Kā megatonna lakricas :((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?